Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:48:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
ТРАДИЦИЯТА НА ГОДЕЖА
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ТРАДИЦИЯТА НА ГОДЕЖА (Прочетена 171653 пъти)
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: ТРАДИЦИЯТА НА ГОДЕЖА
«
Отговор #60 -:
юли 19, 2007, 22:03:46 »
И на нас ни предстои годеж, около 20 август някъде сме го планирали. Ние с моя приятел изобщо не искаме да го правим, все пак живеем заедно от 1 година вече...Но майка ми настоява и е успяла да убеди баща ми че така трябва
Това както и да е, обаче на милото родителите са разведени и баща му е женен за 2-ри път, но майка му не знае... При това от 3 години
И сега някой трябва да и каже за втората жена на бившия и мъж...Дано да няма много истерии. Иначе втората жена е супер, много е мила, весела и общителна...много е готина. Стискайте палци да няма женски бой или други инциденти
Активен
maria_lakova
«
Отговор #61 -:
юли 19, 2007, 22:13:33 »
misskapriss
, много е сложно при вас
Защо не са казали на жената? Сега как ще реагира като разбере, че са крили от нея толкова време?
Дано всичко мине добре и да няма истерии и разни неприятни инциденти!
В случая не мисля, че новата жена е виновна, мъжа е трябвало да каже, но това си е тяхна работа - не искам и не мога да се меся в живота на хората
Сподели после за реакциите и как е минал годежа (надявам се спокойно)
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #62 -:
юли 19, 2007, 22:23:46 »
maria_lakova , мерси за подкрепата
Ами аз това се чудя... толкова време никой да не и кажа, не мисля че е честно спрямо нея
Тя е много мила и аз си мисля че още има чуства към бившия си съпруг, дано да греша, защото иначе ще е още по-трудно
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #63 -:
юли 19, 2007, 22:25:36 »
misskapriss наистина много неприятно за майката на любимия ти,но може би радостта от това,че ще се ожените ще й помогне да преодолее шока.А вие кога мислите да правите годежа?
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #64 -:
юли 19, 2007, 22:37:18 »
fiibi_bg , по принцип се планира около 20 август, най- близката неделя до тази дата. Задължително е при нас да бъде събота или неделя,защото ние живеем в София, а годежа ще е в Пловдив... Освен това се съобразяваме и с почивките на родителите и нашата разбира се
Сега гледам на календара, 19 август е неделя, ние тъкмо ще сме се прибрали от моренцето...май тогава ще е
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
юли 20, 2007, 09:02:08 »
и ние живеем заедно вече 4 години, но единодушно решихме, че ще правим годеж. За щастие родителите ни са на нашето мнение относно повечето неща (като например: броя на излишни гости = 0).
Сега само остана да нагласим датата за годежа (нашите са в Бургас, неговите - в Пловдив, а ние - в София
) Тъй като родителите ни се познават, няма големи притеснения около събитието. По-скоро "ще се съберем да се видим, да пием по една ракия"
, иначе и на двамата ни се иска да уважим до колкото е възможно традиционните "табиети", но... ще видим след 3-4 седмици
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #66 -:
септември 12, 2007, 21:50:40 »
Аз малко късно се сещам, но нали бях казала че ще разкажа за годежа, който се очакваше да е проблемен предвид факта, че на моя мъж майка му не знае че баща му е женен за втори път(леле колко дълго го описах
) Та за лош късмет, на моя приятел дядо му почина точно в деня в който бяхме решили да им съобщим за сватбата.
Беше много тежък момент за всички...да не разстройвам и вас. Та в крайна сметка годежа се отложи за зимата, около коледа. Най-гадното беше че когато няколко дни след погребението съобщихме на майка му за сватбата, тя само каза, че трябвало да им кажем по-рано по телефона, за да разбере и дядо му на милото. Добре че баба му застана на наша страна и я "скастри", защото иначе не знам какво щях да я направя. Що за човек трябва да си, за да го кажеш това на сина си, 2 дни след като дядо му е починал. Както и да е... Та така се получи при нас...Да видим зимата какво ще стане. Стискайте палци всичко да е наред този път.
Активен
КатиНка
«
Отговор #67 -:
декември 28, 2007, 10:07:29 »
Ето ме и мен в клуба на сгодените вече официално
При нас от традицията имаше само "Даваш ли даваш ..." - към баща ми и това, че останах да спя в тяхната къща. Всичко друго си беше наша импровизация и най-вече веселба
Но ето и в малко повече детайли - патето държа реч, след която всички плакаха
Каза, че сме минали през три етапа до момента - случайното ни запознаване и последвалото ни събиране, неговото предложение към мен, което съм приела и съм го направила много щастлив и третото, че успяхме да си купим апартамент заедно ... на това последното последва шумно БРАВО и още повече сълзи ...
След което майка ми и баща ми държаха реч през сълзи, а най-големия смях беше, че баща ми каза: "Ами тя Катя много шоколад яде ... трябва да обещаеш, че винаги ще й купуваш" ... хихихи .... После ми казаха, че трябва и аз да го искам
иначе не го давали ... и докато си подредя думите в главата, всички пак бяха ревнали
ставам аз да говоря и питам "Давате ли го ..." и майка му изведнъж се обръща към баща му с въпроса: "Ники, ами ние нашето захарче ще го дадем ли?" и Никито: "Ами жена, чакай да помислим ..." ... и аз се изненадах, казвам си сега, няма да ми го дадат
и Никито завърши: "Ами ние едно захарче си отгледахме, но ако си имаме още едно захарче, няма да ни е лошо ... айде жена да го дадем на другото захарче и ще си имаме две"
и така ни предадоха един на друг
Активен
КатиНка
«
Отговор #68 -:
декември 28, 2007, 10:14:24 »
Да добавя още, че ние се бяхме разбрали без подаръци да не се притесняват родителите какво да купуват. Уж казахме и на двете страни да си трайкат, а какво стана накрая, те майките влезли в коалиция и купили подаръците заедно
Голям майтап беше като изкараха торбите и ние се опулихме ... "Ама нали се разбрахме .... "
Ето как плаче сестра ми, а аз цъфтя и вързвам
DSC08477.JPG
(20.87 KB, 403x288 - видяно 4604 пъти.)
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #69 -:
декември 28, 2007, 10:14:47 »
Лелеее Кате , много хубаво и мило е било , с интерес изчетох поста ти
Много да се обичате ви пожелавам и да си хапвате заедно шоколадче
Активен
КатиНка
«
Отговор #70 -:
декември 28, 2007, 10:22:33 »
Хехехе
Astika
благодаря ти много
шоколада ми е като цигарите за него - страстно пристрастяване
Бих искала да призова и
misskapris
ако има време да ни разкаже в тази темичка за тяхното хубаво събитие
Ето сега и моята реч ... аз обещах да не го ядосвам ... и добавих "много"
и падна голям смях
DSC08488.JPG
(29.63 KB, 448x336 - видяно 421 пъти.)
Активен
Гери
Професор
Много щастливи!
«
Отговор #71 -:
декември 28, 2007, 10:24:13 »
Страхотна история Катитка! Желая Ви много щастие!
Аз да си призная малко Ви завиждам за всичко, което Ви се случва преди сватбата, защото моето момче я пропусна тази част, въпреки че и аз не съм много сигурна дали има голямо значение това.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #72 -:
декември 28, 2007, 10:29:47 »
Ей захарчета честито !!!!!! много добре сте си изкарали !!!!
пожелавам ви една незабравима сватба !!!!
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
декември 28, 2007, 10:33:02 »
Ехеееее, супер! Много се радвам за вас, Кате! Личи си, че сте си изкарали страхотно, а и шоколадът ти е гарантиран за цял живот! Какво по хубаво от това?
Пожелавам ви да сте живи и здрави, за да се радвате един на друг и на щастието си!!!
Активен
КатиНка
«
Отговор #74 -:
декември 28, 2007, 10:36:35 »
Благодаря ви момичета, че сте съпричастни
Gergana_and
ние бяхме много далеч от традицията. Според мен, както казваше онази реклама - "Традициите не са това, което бяха", така че винаги можете да си импровизирате такова събитие
събирате родителските тела и си го правите най-импровизирано. При нас пръстена беше още от началото на май на ръката ми, а събирането виж кога .... по Коледа
Така че давай, инициирай го ти това събиране и се забавлявайте
ние бяхме извън вкъщи на неутрална територия, че да не се вайкат майките какво да сготвят и после да мият цял ден чинии
«
Последна редакция: декември 28, 2007, 10:40:28 от Katitka
»
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]