Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:37:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 228062 пъти)

tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: октомври 21, 2008, 15:58:41 »

krasunkata - точно за този!  god Сърдечно благодаря! Много изчерпателен отговор.

Малко ме притесни с това, че е тясно за 100 човека  blush и липсата на климатик. Всъщност на снимките ти виждам климатик, ама.... явно не са го пуснали.
Иначе ние сме около 130 по списък - така че, 120 вероятно реално. Ще ни отворят и другата зала, но все пак..... Май ще помисля още по въпроса!

П.П. Това вече звучи много добре! И на мен хотела ми е много решаващ!
между другото снимките ти, както и цялата слънчогледова организация ми взеха акъла още преди да се заженя, щото отдавна надничам тук blush
« Последна редакция: октомври 21, 2008, 16:16:08 от tatitt » Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: октомври 21, 2008, 16:09:25 »

За нищо  girl_wink  и благодаря   give_rose

Само едно доуточнение- тясна е конферентната зала и само там няма климатик

Иначе самия ресторант е просторен(малко е нисък тавана , ама за сметка на това има нещо черно и лъскаво на него като голяма плоча и е огледално и трепти, и създава илюзия за по високо пространство). Ние за 90 човека ползвахме 2-те зали и хич не ни беше тясно... Хареса ми много че всички имат видимост към дансинга и към нас  good. Климатици има навсякъде в ресторанта и не се скръндзат хората да ги пускат, ама при нас се оказа че има гости седящи под климатиците дето не стават много много да играят и по  някое време им станало студено, та помолили да се изключат климатиците.

Друг плюс за ресторанта е че точно до него се намира ритуалната зала на Красно село, а между залата и ресторанта има парк, който е в доста приличен вид (като за Софийски парк)и става за снимки. Ресторанта също има градина в която могат да се правят ритуали. Доколкото знам в близост до него има и църква, ама ние не сключвахме църковен брак, така че не мога да дам инфо къде е
« Последна редакция: октомври 21, 2008, 17:06:29 от krasunkata » Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: октомври 21, 2008, 21:12:10 »

а, окрасата на Централ Форум от тях ли е и безплатно ли я предоставят или се заплаща - калъфи за столовете, тези арки и драперия за масата на младоженците?
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: октомври 21, 2008, 21:35:56 »

Ами те предлагаха следното  по  времето на нашата сватба,което беше един вид безплатно (не сме давали никакви пари за това)- на маса по една висока свещ, по една малка вазичка с някакво цвете, калъфи на столовете, драперия за младоженческата маса, светеща завеса на едната стена, 6 броя колони (обикновено по 3 колони сложени от двете страни на млад.маса) украсени с едни кошници с изкуствени цветя, една арка с изкуствени цветя, която обикновенно слагат зад младоженческата маса, платно по което да минат мдаложенците, менче, масичка за питката, меда и солта, както и самия мед и сол...
« Последна редакция: октомври 21, 2008, 21:40:00 от krasunkata » Активен
helenche
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: октомври 21, 2008, 22:48:58 »

Момичета,
а някой да е чувал нещо за хотел Термал на Златни пясъци (по-скоро Журналист). Ние май там харесахме ресторанта, управителката беше много мила и отзивчива, стори ни се добре като ресторант, хотел, атмосфера, цени. Някой има ли преки впеатления от там и по скоро как се провежда сватба там - има ли неприятни изненади, проблеми, как е организацията...Моля ви ако някой има впечатления да сподели, да знам дали си заслужава до го капарирам.
Активен
Daninka
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #170 -: октомври 23, 2008, 13:53:56 »

Привет момичета,
ето че и аз вече мога да дам мнение за ресторанта, който избрахме - Дипломатически клуб „Глория Палас”.
Всичко беше прекрасно по време на сватбата - перфектно обслужване, уютна обстановка и т.н., но всичко свършва до тук.
В момента, в който трябваше да си събираме украсата, на следващата сутрин, се оказа, че липсват вази, тюл и пр. неща. Опитаха се да скрият и органзата от нашата маса, но аз специално се върнах за нея и ми я извадиха от някъде.
Да не пропусна и факта, че ние трябваше да платим (по 10лв. на час) на тяхната чистачка да почисти добре и да поддържа тоалетната чиста през цялата сватба. Също така имаше скъсани калъфи на няколко стола, както и прогорели покривки по масите. Смятам, че това е абсолютно недопустимо.
« Последна редакция: октомври 23, 2008, 14:01:22 от Daninka » Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: октомври 23, 2008, 14:05:51 »

Момичета, оказа се че трябва да търсим ресторант за над 150 човека Oh my ...  Онемявам направо. Трябва да отсяваме си мисля,поне до 150  да ги докараме. Давайте иде за големи и хубави ресторанти. Сещам се само за Парк хотел москва и Вега... good Очаквам помоща Ви
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #172 -: октомври 23, 2008, 14:32:19 »

Ресторантът на "Вега" не може да събере 150 човека по никой начин. Е, има една допълнителна заличка до самия ресторант, която я предлагат, но първо не ви решава въпроса, защото не е много голяма, и второ - част от гостите ти да са в друга зала...

Големи са ресторантите на "Гранд хотел София" (супер е там), Военния клуб, "Холидей Ин" (не знам дали събира 150), "Форум" в НДК (и повече от 200 събира). Много големи са ресторантите на "Принцес" (ама е до гарата) и на "Кемпински". Е, аз най-си харесвам моя - "Скай Плаза"  smile. надявам се да съм помогнала  good...
Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: октомври 23, 2008, 15:01:33 »

Благодаря rozovka! Имаш ли някаква информация за Военния клуб, аз гледах там, мисля 4е е зала, оба4е или ресторант, не съм много запозната. А за Скай-плаза,ще влезна да разгледам нещо. Нямам никакви наблюдения за него. Мерси  good
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #174 -: октомври 23, 2008, 15:14:27 »

milata84, Военният клуб няма ресторант, а голяма зала, която се използва за ревюта, балове, коктейли, приеми и разни събития, включително сватби - нареждат я с кръгли маси, става супер. Залата е с висок таван, красива архитектура, и при подходяща украса и осветление става като приказка. Финансово обаче е скъпичко, когато аз бях проверявала, наемът на залата (доколкото си спомням) беше 5 000 лева. Оттук поръчваш и плащаш отделно за кетъринг - храна и алкохол (алкохол май можеше да се внася, не си спомням), но така или иначе, тъй като там няма ресторант с кухня, принципът е малко по-различен от другите места, в смисъл, плащаш наем на зала плюс кетъринг.

Скай Плаза е на панорамата на НДК.
« Последна редакция: октомври 23, 2008, 15:16:03 от rozovka » Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: октомври 23, 2008, 15:17:04 »

да и аз това за военния клуб съм го чувала, и знам че има само зали....явно това са снимките които съм гледала...мн благодаря smile
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: октомври 23, 2008, 15:23:30 »

Може да видите в Панорама на Дондуков- капацитет 180 места, ресторант Интервю в сградата на Полиграфическия комбинат- капацитет 160 места.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #177 -: октомври 23, 2008, 15:24:36 »

А, да, "Панорама" пропуснах, чувала съм много хубави неща  good...
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: октомври 23, 2008, 17:38:20 »

проверете и в ресторант либекс в овча купел -той е доста голям
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: октомври 23, 2008, 21:12:01 »

В Либекс пък храната е много кофти  sad Някой има ли отзиви от хотел Скай лей и ценички smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: