Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 08:35:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 227893 пъти)

Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #150 -: октомври 11, 2008, 00:19:05 »

dreamland аз се сещам за Марина Гранд Бийч ,Лилия  до 150 места може и в Централ  също провери в Адмирал инаме за града е само Хоризонт  за лятна сватба е подходящ с голяма не голяма огромна  лятна тераса Далия Гардан Това се сещам за сега
 smile
Активен
Patita
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #151 -: октомври 11, 2008, 00:56:14 »

Здравейте,
без никакви резерви ви препоръчвам ресторанта на хотел "Вега".
Моята сватба беше там и всичко беше невероятно. Обслужването, организацията, тортата и апартамента бяха на много високо ниво и без грешка.  good

Видях снимките в албума и макар че са малко си личи, че сте били много красиви и стилни младоженци. Надявам се, че ще качиш снимки и от ресторанта - на мен в момента Вега също ми е фаворит за ресторант, но не съм била там на сватба  give_rose
Активен
dreamland
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #152 -: октомври 11, 2008, 16:54:05 »

Много благодаря за светкавичната реакция момичета!
Хоризонт знам, че е голям,но нещо не им допада на младоженците!
Днес ходихме до Естрея Палас и останах наистина очарована. Но има доста време, така че ще поогледам и другите ресторанти!
Активен
stranger
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: октомври 12, 2008, 16:57:19 »

Естрея е чудесен, но работят до 23:00 часа, няма оувър тайм - поне на нас така ни казаха и автоматично отпадна като вариант, предвид че сватбата ни ще е вечерна!
Активен
dreamland
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #154 -: октомври 13, 2008, 17:36:46 »

ДА това е вярно, че Естрея са до 23:00 и другия недостатък е, че в най-горната зала,която всъщност е и най-хубавата не се пуши. Малко е тъпо да забраниш на гостите да пушат!
А иначе как вървят кувертите,защото там най-евтиното меню беше 40лв на човек,което лично на мен ми се струва много.
Активен
helenche
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: октомври 20, 2008, 10:08:35 »

Здравейте момичета,
Аз съм нова във форума, ще се омъжвам догодина напролет и тези почивни дни обикаляхме с милото по ресторантите из Варна и комплексите наоколо...Ние ще сме към 80 човека и търсихме подоходящо място...Имахме набелязани и какво да ви кажа. Бяхме си харесали Корал на св.Константин и Елена, но какво да ви кажа, говорихме с управителката...Много грубо и непрофесионално отношение получихме - само дето не ни наби че сме решили да се женим. Не можело да се остава след 12, дори да си платим (1 час оставане след 23:00 било напълно достатъчно - тя била убедена в това), ако имало чужденци щели да ги вкарат за вечеря, през април нямало да работи хотелската част а през май щяло да е проблем заради летовниците...Изобщо лошо отношение.
Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: октомври 20, 2008, 12:46:40 »

И аз искам да се включа в тази тема. Ние сме за юни догодина. Нашите гости също ще бъдат над 100. Била съм на мн близки приятели на сватба в Централ форум. Кувертите им бяха евтини, обслужването на ниво, внесоха си алкохол и безлкохолни напитки. Това е и един от моите фаворите за ресторант. Четох добри отзиви за ресторанта на Интерпред - много голяма, тип бална зала,с перфектно обслужване, без наем за допълнителено позване на залата след това ( shok ,което малко ме озадачи) и възможност да внесеш алкохол ,без да плащаш. Засега това съм проучила и продължавам  good
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: октомври 20, 2008, 14:09:30 »

milata84 , ние бяхме в Интерпред и наистина сме много доволни- храната и обслужването са перфектни, цените поносими, за алкохол не се доплаща. Дори управителя ни съдейства за алкохола- казахме му какво и по колко и той си зареди ресторанта, при това на доставни цени от борса. Тортата я правят те (спестява ти обикалянето по сладкарници) и беше много вкусна. След 5-я час се плаща по 100 лева за всеки допълнителен час. За украсата също ти предлагат варианти с балони и цветя.
За Централ мисля, че трябва доста по- рано да запазите, защото желаещите за там са мноооого.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: октомври 20, 2008, 14:26:34 »

Някой да има отзиви за ресторанта на парк хотел Москва? girl_wink
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: октомври 20, 2008, 14:37:49 »

Здравейте момичета,
Аз съм нова във форума, ще се омъжвам догодина напролет и тези почивни дни обикаляхме с милото по ресторантите из Варна и комплексите наоколо...Ние ще сме към 80 човека и търсихме подоходящо място...Имахме набелязани и какво да ви кажа. Бяхме си харесали Корал на св.Константин и Елена, но какво да ви кажа, говорихме с управителката...Много грубо и непрофесионално отношение получихме - само дето не ни наби че сме решили да се женим. Не можело да се остава след 12, дори да си платим (1 час оставане след 23:00 било напълно достатъчно - тя била убедена в това), ако имало чужденци щели да ги вкарат за вечеря, през април нямало да работи хотелската част а през май щяло да е проблем заради летовниците...Изобщо лошо отношение.

Да, така е. Ние се женихме там през септември - управителката ни скъса нервите. Но, ако сте достатъчно твърдоглави да я изтърпите - ресторантът е хубав. Кухнята е страхотна, много съм доволна. Никакво крадене на алкохол или торта! Май от мезетата само малко си щипнаха, ама здраве да е. Ако ви кажат да си носите мезета - няма нужда, храната е изобилна и много вкусна!
Лошото на Корал е, че столовете му са кофти и трябват калъфи и нямат дори драперия за булченската маса. Всъщност, най-големия недостатък не ресторанта е управителката. Тя е на настроения - ако иска може да е любезна, ако не иска - не я търси въобще.
Корал е добър избор за по-големи сватби.
Но с ръка на сърцето, не мога да кажа, че от самия ден сме недоволни. Управителката държеше да става всичко както са си свикнали, но на мен това не ми помрачи настрението.
А, в Корал дансингът е голям! Това е много важно.

Но ако сте 80 души искам много силно да ти препоръчам хотел Романс на Св. Константин. МНОГО красив ресторант и много любезен персонал. Ние бяхме решили да сменяме ресторанта по едно време, но Романс беше зает. Там обстановката дори не изисква кой знае каква украса. Калъфи със сигурност не трябват, което спестява много средства.
Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: октомври 20, 2008, 14:52:47 »

blum Привет момичета!

И аз се включвам в "екипа" на предстоящите софийски булки.

Макар че сватбата ни е през май следващата година, вече ходихме да видим някой ресторанти. За съжаление, това, което вече е споделено за Либекс е съвсем вярно.

Бих искала да ви попитам, някой има ли информация и мнение за Горублянско ханче и за хотел Централ Форум?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: октомври 20, 2008, 21:49:32 »

и аз съм набелязала Горублянско ханче звучи добре по телефона, но все още не сме били на място, ако някой има отзиви и аз ще бъда благодарна
Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: октомври 21, 2008, 13:08:01 »

Току що се върнах от там - Горублянско ханче!

Ами не съм чак очарована! Има едни ужасни апликации от цветни стъкълца по колоните (доста комунистическо), разни червени завески (кабаретно). Част от масите са като сепарета, което ми се стори малко неудобно.
Иначе условията са добри според мен. Цената на куверта е около 40 лева. Ако изберете куверт за 40 и повече лева можете да ползвате обелчките на столовете и панделките безплатно (бял сатен и бордо панделки). Алкохол, безалкохолно - свободно можете да си внесете.

Пише 250 места, ама нещо  crazy .... Все пак е просторно. Стаите в хотела (ние имаме и такъв проблем) са 40, 50 и 70 лева.

Ами май е това?! Ние сигурно ще се откажем!

Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: октомври 21, 2008, 13:26:26 »

мен от Горублянско ханче ми казаха, че ресторанта изглежда по съвсем различен начин  Bravo
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: октомври 21, 2008, 13:59:20 »

tatitt за кой Форум Централ ти трябва мнение? Ние бяхме на  "Цар Борис 3"- снимки в албума ни  smile

Цените
- за нас беше идеалния вариант- не много висок куверт, със хотел към ресторанта (поносими цени за спане (направиха ни отстъпка понеже резервирахме доста легла)- само се издразних че се опитаха да ни метнат накрая и да ни изкарат че не сме разбрали и вместо лева трябва да платиме евро  beating е не стана на тяхното де, платихме си лева)

Обстановката
- Приятно, спретнато и чисто, малко мокета не ми хареса на цвят, ама какво да се прави. Малка забележка имам към конферентната зала (картините бяха накриво и не ми хареса  nea ама нямах сили да се занимавам с това, също така е прекалено тясна за 100 човека- понеже при нас изнесения ритуал се проведе там, че взе да вали, мисля че беше много задушно в залата, там нямат климатик )

Относно условията ни
- предваително се уговорихме какво да има по масите (само салатите, прибори, чаши и свещници) и видиш ли отивам аз 3 часа преди сватбата и какво да гледам - сложили вази с цветя на всички маси  (а 3 дни преди това се уговорихме какво искаме и какво не, дори го напечатахме и едно копие остана в нас, едно в управителя, а деня преди сватбата пратих на управителя подсещане какво искам да има и какво не- е не беше спазено). После от снимките видях че и хляба е бил нареден по масите, на което пак се издразних (все пак хляба е чак за вечерята). Както и да е като цяло обслужването беше на ниво, ама къде изчезна тортата ни не успях да разбера  crazy (имаше 80 пасти за гостите , а всички заедно бяхме 90 човека с все фотографа,диджея и т.н.- а сватбената ни торта беше поне 50 парчета  crazy)

Екстри
- подариха ни безлатна нощувка в апартамент, осугуряват калъфи за столовете, осигуряват от тях и нареждат масичка с питката (която вие сте занесли) , купички за меда и солта,както и менче, платно по което да минавате, драперия за младоженческата маса и евентуално ако ти хареса едни стойки и една арка с изкуствени цветя (ние не ги ползвахме)

Извод - има какво да се желае, но като цяло за цените им тогава предложиха най - доброто дето можахме да открием
« Последна редакция: октомври 21, 2008, 16:10:50 от krasunkata » Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: