Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 08:31:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 227889 пъти)

no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: октомври 03, 2008, 23:04:35 »

Еее извинявай, но човекът твърдеше, че има редовни клиенти с постоянна консумация...... funnytooth

crazy crazy Не знам, ама може и да има, той сигурно никога не е сам smile
Много смешно беше предподледния път - имаше 3 келнера, и диджей, който поздравяваше гостите и пееше smile а бяхме само аз и милото и то в градината... А бе смях lol
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: октомври 04, 2008, 21:05:31 »

още не сме били в Той и тя, но собственика звучеше адски мило по телефона, но това което чувам от вас, просто тези хора срам нямат  Oh my ... :angry:направо страх ме хваща cray някакъв ресторант да ми съсипе празника
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: октомври 04, 2008, 21:06:34 »

момичета,
а някакви отзиви за Горублянско ханче, били му правили ремонт и условията по телефона звучаха много добре, но на място... sad не е ясно
Активен
anntonia
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #138 -: октомври 04, 2008, 22:54:20 »

Момичета, дали можете да ми препоръчате малък и уютен ресторант за малка сватба (около 40) човека в София?

Много благодаря!
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: октомври 04, 2008, 23:04:21 »

Бих ти препоръчала ресторант Метеор.
Активен
anito
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: октомври 04, 2008, 23:38:30 »

tasty виждам, че търсиш ресторант за около 150 човека. Мога да ти препоръчам ресторант "Интервю", който се намира в сградата на Полиграфическия комбинат. Управителят е много разбрано момче, винаги е готов да помага с всичко. Нашата сватба беше там на 30.08 и останахме изключително доволни. Скоро му е правен ремонт и изглежда много добре. Ако искаш можеш да видиш снимки в албума ми smile
Успех в търсенето smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: октомври 05, 2008, 04:30:03 »

Анито, благодаря! Може ли някакви координати на ресторанта?
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: октомври 05, 2008, 14:38:26 »

valka27, сега видях, че имаш гости от други градове...и ние имахме от варна, добрич, сливен...не им поемахме транспорта, но се наложи да поемем нощувката и намерихме едно семейно хотелче близо до ресторанта, където настанихме част от гостите. до колкото знам са останали доволни. ако това ще ти е полезно също мога да ти пратя инфо:) а ти после може да споделиш дали си харесала ресторанта и ди джея:)
успех!
Активен
anito
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: октомври 05, 2008, 16:10:06 »

tasty изпратих ти на лични телефоните. Ако искаш разгледай и страницата на ресторанта smile http://www.interviewbg.com/
Активен
eli83
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: октомври 05, 2008, 16:59:14 »

Здравейте,
без никакви резерви ви препоръчвам ресторанта на хотел "Вега".
Моята сватба беше там и всичко беше невероятно. Обслужването, организацията, тортата и апартамента бяха на много високо ниво и без грешка.  good
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #145 -: октомври 06, 2008, 15:21:15 »

Аз съм била на сватба във "Вега" и ресторантът много ми харесва. Само едно не беше добре - сватбата беше дневна, през лятото, и беше адска жега, а климатикът нещо не го биваше и по едно време стана много задушно. Отделно, че не искаха да се пуснат завесите, и хората до прозорците се потяха горките... Иначе всичко беше много на ниво...
Активен
bebe_1
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #146 -: октомври 06, 2008, 17:49:04 »

Ако има момичета от Стара Загора, които си търсят ресторант, искам да Ви предопредя да НЕ избирате ресторант "Елеганс". Ако искате да разберете защо мога да  напиша. Много хора ме предопредиха да внимавам с този ресторан....
Активен
dreamland
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #147 -: октомври 10, 2008, 18:16:47 »

Момичета, аз упорито съм решила да помагам,на моята приятелка, която се омъжва догодина smile
Затова, ще бъда благодарна на мацките от Варна, ако могат да ми предложат ресторанти за около 150-200 човека във варна и курортите.
Предварително ви благодаря!
Активен
stranger
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: октомври 10, 2008, 18:27:05 »

Голяма драма е с ресторантите, ние трудно за 100 намерихме! Кога ще е сватбата и определили ли са ценови праг все пак, т.е. до каква цена да е куверта макар, че до догодина сигурно ще има поредна промяна!
Активен
dreamland
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #149 -: октомври 10, 2008, 23:11:42 »

Сватбата ще е май месец, още не се знае точната дата, но най-вечроятно първата половина на месеца. За кувертите, нямам представа, но все още събирам предложения, а и те не се различават кой знае колко в различните ресторанти. По-важно е ресторанта да побира много хора, да има голям дансинг за танци и да е уютен smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: