В кой ден от седмицата ще бъде вашата сватба,гражданск
silverarrow:
Значи ние много "традиционно" сме се оженили :girl_wink:. Нашата сватба беше в неделя, и понеже аз изобщо не съм фен на вечерните забавления се получи страхотна целодневна сватба. Започнахме с подготовката от 8 сутринта и продължихме до 9 вечерта. Имахме ноща само за нас ( и да броим пари *ROFL*) - просто нямаше как да е по-добре.
raly:
Традицията наистина е сватба да се прави в неделя. Даже когато аз реших да се женя и избрах събота (заради самата дата), моято кумица ми пусна мухата, че не е на късмет - че в събота се женели "разведените". Стана ми криво, но все пак смятам, че това са суеверия, а даже не съм сигурна дали е вярно.
Братовчед ми се жени в неделя и беше вечерна сватба - получи се страхотно. Така че успех с организацията и много късмет.
zuzanka:
Ами да се включа и аз - била съм на вечерна сватба в неделя и беше много хубаво. Нямах чувството, че не е събота. Веселбата беше голяма, до късно. А на другия ден се чувствах дори по - добре и свежа, отколкото ако си бях почивала през целия ден. Така че дерзайте и весела сватба!
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: bavor в февруари 23, 2007, 00:17:54
Искам малко помощ от накой който е минал по този път.Нормална ли е сватба в неделя вечер. Понеже с бъдещата ми сапруга много искаме вечерна сватба и понеже на датата която искаме всички чесове за церемония са заети, ние решихме да е в неделя на другият ден.И от там дойдоха проблеми. Вътрешни , един одобрява, друг казва че "никой нормален не се жени в неделя вечер".Наистина ли има такова нещо има ли някакво поверие или знам ли и аз...... ;)
Хайде и аз да се включа като "някой минал по този път" :girl_wink: Нашата сватба беше в неделя и беше вечерна!!! Приготовлянията започнаха от около 10.00ч.,младоженеца дойде да ме вземе към 16.00ч. (закъсня *blush*), в 17.00. подписахме, в 18.00ч. ни беше Църковния брак и след 19.00ч. в ресторанта - всичко мина много добре и всичките ни поканени гостите бяха на линия!!! :dance: :love_together: Веселихме се до към 02.00ч., а после имахме време и само за нас си :[ :love_together:
Така, че според мен няма никакъв проблем!!! *THUMBS* Успех!!! *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*
fiibi_bg:
Значи няма проблем да има вечерна сватба в неделя.Щом толкова държите на датата действайте.Аз много държа на символиката,ако намирате такава значи няма проблем 8P
Навигация
[0] Списък на темите