В кой ден от седмицата ще бъде вашата сватба,гражданск
bulyov4e:
аз искам в четвъртък! или петък!!! :curtsey:ама в събота ще е!!! [:}
и не виждам какъв е проблема! *crazy*
не вярвайте на поверия-по-лошо става! настройвате се да мислите какво би могло да се случи и отива по дяволите цялото удоволствие :angry:
да му се не види-тия хора не се ли научиха да не се бъркат на двама влюбени,освен ако не им искат помощта... :hysteric:
iskritsa:
И нашата сватба ще е в неделя вечер :curtsey: От практическа гледна точка, може да е малко неудобно за някои гости, но според мен хубавите емоции ще преобладават. От друга страна, някак си в неделя ни се струва по-хубаво :) а и ни е по-удобно - така ще можем на спокойствие да си направим последните приготовления в събота, без да си взимаме отпуска, или поне не много :bravo:
Пък гостите все ще се съобразят малко - нали не е всеки ден да ходят на сватба :danceg:
edd:
Здравейте!
Иска ни се да планираме сватбата за 17.08, което се пада петък. Някой знае ли дали денят противоречи на някакви традиции, или е свързан с народни суеверия, които го правят неподходящ?
Аni:
Цитат на: edd в февруари 25, 2007, 13:44:47
Здравейте!
Иска ни се да планираме сватбата за 17.08, което се пада петък. Някой знае ли дали денят противоречи на някакви традиции, или е свързан с народни суеверия, които го правят неподходящ?
И ние искахме тогава,но се пада петък и заради повечето гости решихме да е в събота.Иначе за суеверията-според мен щом сте си харесали датичка,не трябва да ти пука за такива неща,още по-малко трябва да се съобразяваш!Според мен няма неподходящ ден от гледна точка на традиции и суеверия!
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: edd в февруари 25, 2007, 13:44:47
Здравейте!
Нашата сватба също беше на 17-сти (септември 2006г.), харесах ме си датата и вече сме женени!!! :love_together:
Не мисля, че има някакви суеверия, нали 7 е хубаво число..., а и щом датата ви харесва, значи ТОВА е ВШАТА дата!!! :girl_in_love: Късмет и Успех!!! *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите