В кой ден от седмицата ще бъде вашата сватба,гражданск
Silvia_90:
Дано 24ти да ни донесе много късмет и щастие :)
Bube:
О, сега видях, че сме три булки на една дата. Явно много съдбоносна ще е :girlhide:
Haleesi:
Здравейте, мили дами! :*
Не зная уместно ли е в тази тема да отправя запитването си, и моля предварително да бъда извинена или пренасочена. Рових се известно време във разделите и темите на форума, но не открих тема свързана с избора на дата за големия ден, а не видях откъде да започна нова тема, затова ще питам направо. С моя годеник взехме решение за голямата крачка, което смятаме да отбележим идната година. Решихме да се консултираме с астролог и потърсих координатите на една дама от София,занимаваща се с астрология -разбрахме се да ни избере най-подходящата дата за прекрасното събитие и да се чуем следващата седмица. След около седмица имахме уговорен час за среща по скайп, но поради технически затруднения я проведохме по вайбър. Залисана в обясненията за аспектите на планетите само записах датата и не я проверих в момента на разговора, а и не се сетих да я попитам докато говорехме какъв ден се пада. Следващия ден беше неделя и едва тогава успяхме да обсъдим с моето момче разговора с астроложката и се загледахме в календара - денят, който ни беше избрала се падаше неделя. Попитах я учтиво дали не може да погледне пак, може на пръв поглед някоя събота да и е убягнала, но тя беше категорична, че е избрала най-доброто и трябвало да заминава на почивка, имала други ангажименти т.е няма как да отдели повторно време, дори да съм и платила повторно. Бих искала да направя консултация с някой друг астролог, дали наистина датата която е избрала дамата е най-добрата или там някъде се крие някоя друга, която да е по-удобна за гостите отдалече. Ако някоя от вас, мили момичета, има координати на сериозен астролог, или има добри впечатления от такъв, моля за съдействие! Желая спорен и слънчев ден на всички! :girl_wink:
kmilewa:
Въпреки, че нашата сватба също ще бъде в събота с оглед на специалната дата, ако трябва да съм честна, ако имаше как бих предпочела неделя като ден. Все пак не напразно има сентенции като "сляпата неделя" и не напразно по българския канон от едно време венчавки се правят само в неделя (отделен е въпроса, че по големите градове като София, Пловдид и други по-малки градове, това не се спазва).
silviya91:
Момичета и аз съм в голяма чуденка!! Ресторанта , който си избрахме се оказа че е зает и в двете съботи , които бях набелязала като примерна дата 19 и 26 август . Сега седя и си мисля защо пък да не е в неделя ?!
Вие на какво мнение сте ? Аз лично не намирам голяма разлика - знам че сега всички правят сватбите в събота , но какво ако е в неделя ?
Ще се радвам да чуя мнението ви :)
Навигация
[0] Списък на темите