В кой ден от седмицата ще бъде вашата сватба,гражданск

<< < (80/82) > >>

marry_me:
avi_, нашата сватба ще е в понеделник - граждански брак, венчавка и парти три дни  *YAHOO* Гражданското, поне в Пловдив, работи, но ни казаха, че най-ранният час е от 15:30, защото им се водело нещо като почивен ден. Тъй като не си запазвахме ние датата и не съм разговаряла лично с тях, така и не разбрах как така е хем почивен, хем работят  8P Най-добре питай в ритуалната зала, която сте избрали, работят ли в понеделник и с какво работно време  :girl_wink:

AIVEN:
Цитат на: dani_pawlowa в януари 24, 2016, 21:15:05

нашата беше на 01.05 и беше в петък. Тогава беше всичко и подписването и църковния брак :) :danceg:

dani_pawlowa Би ли споделила, каква беше причината, поради която се оженихте в Петък? :)

Silvia_90:
Bube, и нашата ще е на 24.09.2016г. - събота. Много ни хареса датата. Първо, аз много вярвам в числата, а числото на деня - 6, ми е едно от любимите числа. Второ, искахме да е през есента, а не през лятото - и на това условие отговоря. Трето, си е в моя знак - Везни, а това е знака на любовта. Четвърто са 4 почивни дни и мъжа ми му се полагат 3 дни отпуска за сватба, което прави седмицата и за него почивна. Много ни допадна като дата :)

Devilment:

Silvia_90, Bube, и ние сме на 24 септември (събота). Тъй като аз съм от Пловдив, а сватбата ще е в Бургас предпочетохме да е съботен ден, за да може да се съобразим с пътуващите гости. В последствие разбрах, че се събират 4 почивни дни, така че който желае може да направи няколко слънчеви бани преди сватбата :D Моля се само за хубаво време, защото сме с изнесен ритуал.

Alisa85:
Нашата сватба ще бъде на 21 май, събота, следобед, жраждански брак и ресторант. Цървата и с повече хора ще правим по-натам, живот и здраве.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница