В кой ден от седмицата ще бъде вашата сватба,гражданск
veselyshko:
Нашата сватба също ще е вечерна и в неделя (живот и здраве), но въобще не сме се притеснявали за деня! Който иска ще остане до късно, който може ще си вземе на другият ден почивен ден и така *THUMBS* В
блясъчко:
била съм на сватба в неделя вечер, тръгнахме си преди края на празненството, на другия ден бяхме скапани. но пък се забавлявахме порядъчно. т.е. има си плюсове и минуси, но като цялото на сватба хората не ходят, за да недоволстват *YAHOO*
а нашата сватба е съботна (вечерна е), но пък нещо си там се отработва, та ще видим дали гостите ни ще го приемат добре :))
дени, аз съм забравила, че твоята сватба е неделя вечер =] изобщо като се замисля, от гледна точка на тестван гост, не е никакъв проблем
nina_nikole:
Е какво по хубаво извинение да не отидеш в понеделник на работа, от това че си на сватба???
eli_m:
Аз също съм на мнение, че няма проблем за вечерна сватба в неделя!
магито:
И нашата се пада в неделя, но понеделника е почивен ден, така че се надявам, че няма да има проблеми.Пък и кактоказва misskapriss, Цитат на: nina_nikole в март 17, 2008, 09:23:45
Е какво по хубаво извинение да не отидеш в понеделник на работа, от това че си на сватба???
Навигация
[0] Списък на темите