В кой ден от седмицата ще бъде вашата сватба,гражданск
MMariana:
хахах права е елито и аз мисля така и нашата сватба е неделна ;)
siolina:
здравейте и от мен и нашата сватба ще е в неделя вечерта е понеделник е почвен ама няма нищо лошо .
не знам защо трябва да робуваме на това че събота е почивен важното е да е весело има вече сватби и през седмицата, в Бургас е много трудно да си намериш ресторант особено ако и сватбата е повече хора
моята е в неделя защото свободен ресторант за събота имаше октомври а аз искам да е септември така че весело изкарване на всички сватби
Оля:
Здравейте и от мен! Ние също сме в неделя - вечерна сватба. Моето мнение по въпроса е, че хората които идват на празника ни не са случайни. Е, в такъв случай ако се притесняват, че няма да успеят да си починат да си пуснат по един ден (било то и неплатен) в наша чест! Това важи с пълна сила за хората извън града, които 90% от случаите са близки роднини.
Все пак да си легнеш към 2 и на другия ден да си на работа не е кой знае какво геройство. Макар че, хората на които им се отразява много зле могат да си тръгнат и към 12.
Надявам се да се получи весела сватба за която никой да не съжалява, че се е "жертвал" .. :girl_wink:
katya_79:
Здравейте и от мен!
Нашата сватба беше в неделя вечер! Ние си избрахме датата 14.09 и понеже сме и традиционалисти ,(а по традиция българската сватба се прави в неделя) а и милото искаше да е вечерна - решихме да е в неделя вечер.Много се веселихме нищо, че на другият ден повечето от нашите гости бяха на работа. Даже братовчедите ми веднага след сватбата отидоха на летището да си заминават за Англия. Така че за мен няма разлика дали сватбата е в събота или неделя –купона все става. *THUMBS*
svetli:
Скоро ми предстои да ходя на сватба в неделя вечер и след това ще видим как ще се чувствам, но предполагам, че ще си пусна един ден отпуск, че да си подремна. Какво толкова? Като са решили хората в неделя да се женят, нека е неделя. Всеки има право на личен избор и ако гостите го уважават достатъчно,няма да мрънкат за деня. Та в днешно време и през седмицата хората правят сватби.
Навигация
[0] Списък на темите