Църковен брак в ресторанта

<< < (6/6)

liali:
Честно казано, аз за пръв път чувам, че може да се направи църковния брак в ресторанта....???!!! ohmy

Но аз мисля, че това са институции, към които трябва да се има уважение.... колкото и да искаме да ни е по- удобно, не можем да ги караме да ни идват на крака... сякаш ние сме над всички и всичко...

лично мнение... :)

Sunshine:
Цитат на: suny_girl_bg в януари 10, 2008, 15:55:18

...може ли църковния да се сключи преди гражданския, защото иначе ще стане голяма обърквация???

Suny_girl_bg, аз имам същото желание - църковният брак да ни е преди гражданския, защото и за нас така е поудобно - ритуалната зала ни е точно до ресторанта и не ми се искаше между двете да разхождам хората през половин София до църквата. Доколкото се усведомих неможе, защото в църквата трябва да се представи свидетелството за сключен граждански брак, но моя приятелка ми каза, че е била на такава сватба. И аз мисля да попитам в църквата, в която искам да бъдем. Може би ще се съгласят да ни венчаят, а ние ще им занесем свидетелството за сключен граждански брак след това и тогава ще ни издадат и те тяхното  =]  Да пробваме! Аз лично мисля да отида този уикенд и да питам .

suny_girl_bg:
Мило неискам да те разочаровам, но невярвам, че ще се съгласят. Но все пак пробвай.
При мен проблема е, че книгата неможе да се изнася от съвета, а аз искам да доидат в ресторанта там да бъде подписването. И в този случай ще трябва да отида 2-3 дни по-рано за да подпишем в съвета. Тогава ще ми дадат удостоверението и в деня на сватбата ще го занеса в църквата.След това ще изиграем един театър, че подписваме в ресторанта.Но когато имаш информация, сподели я:)))

hristi:
аз също мислех че не може да се сключи църковен брак в ресторанта................НО гледах снимки от сватба при която беше точно така........и останах доста изненадана-за мен това не е редно,но който както си го разбира!

ani4ka1710:
Нашят църковен брак ще е в ресторанта, на мен ми харесва идеята всичко да е на едно място, никога не ми е харесвало това висене пред църквата, пред дома и т.н. всички гости или почти всики се разкарват само, освен това пресъздаването на църковния брак не е толкова зле колокот го описвате, моя приятелка имаш преди две години, и аз от там се зарибих, беше хубаво., освен това ритуалите ни ще са в градината под олтара и т.н., а празненството си е в ресторанта съвсем отделно.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница