Църковен брак в ресторанта
viarcheto:
От ресторанта в който си избрахме ни предложиха да направим църковния брак именно там.Първоначално на мен идеята много ми хареса защото и без друго самата процедура е толкова бавна и изморителна и би било добре да спестя това на гостите си. Това което ме притеснява е че докато тече църковната част в ресторанта губим ценно време от купона и хората се отекчават. Сигурна сум че много от вас са го праили и биха ми споделили отзивите си. ;)
junglegirl^84:
аз лично не одобрявам идеята,но това си е лично мое мнение :girl_wink:
maslinka:
аз този ритуал не си ги представям другаде освен в църква,гражданското-Да ама църковен ритуал никога.
лично мнение никой не искам да засегна ;)
maria_lakova:
Аз също не харесвам църковния ритуал да бъде в ресторанта. Не заради друго, но тръпката е различна като си в църквата! :huh:
Ако е в ресторанта, наистина може да имаш чувството, че ти отнема от времето за купона, но ако си в църква, няма да мислиш за това, а за вас двамата с младоженеца и затова, че ще се венчаете пред Бог.
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ама, как??? Аз ли нещо не чета или си е така???? ohmy Как така Църковния ритуалк в ресторант??? ohmy
Цитат на: maslinka в февруари 19, 2007, 21:01:26
аз този ритуал не си ги представям другаде освен в църква,гражданското-Да ама църковен ритуал никога.
лично мнение никой не искам да засегна ;)
Цитат на: maria_dragieva в февруари 19, 2007, 22:52:39
Аз също не харесвам църковния ритуал да бъде в ресторанта. Не заради друго, но тръпката е различна като си в църквата! :huh:
Ако е в ресторанта, наистина може да имаш чувството, че ти отнема от времето за купона, но ако си в църква, няма да мислиш за това, а за вас двамата с младоженеца и затова, че ще се венчаете пред Бог.
Аз лично твърдо съм против това!!! Църковния ритуал си е за Църквата, иначе от тръпката и емоцията нищо няма да се усети и всичко ще е само театър, извинете ме!!! Но това е лично мое мнение!!! :-#
Навигация
[0] Списък на темите