Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:24:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 136031 пъти)

yanna
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: август 22, 2007, 15:32:45 »

Аз затова се изнесох за няколко дни. Страх ме хвана, когато започнаха да ми минават мисли от рода на : "аз какво правя с този човек, той дали е подходящ???"
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: август 23, 2007, 09:16:32 »

Ние пък не успяхме да се скараме, като се изключат едното-две повишавания на тон които имахме.Дори деня преди сватбата - петъка - вечерта даже излизахме с приятелите ни които дойдоха от други градове. Бяхме на кръчма до 12 и нещо часа вечерта и аз исках и на бар да ходим ама не ме огря. На сутринта в събота станахме, пихме кафенце на терасата само двамата говорихме си някакви много весели неща и много се смяхме и аз после като отидох на прическата само се сещах за тези смехории и ми беше много весело.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: август 23, 2007, 09:33:55 »

И аз не съм се карала с моето мило, поради причината , че той е много мил и винаги ме разбира, а за сватбата пък всичко което бях направила толкова му хареса и изобщо сме нямали проблеми !!!! но виж с баща мми се карах, на майка ми виках и бяхме толкова изнервени, че ремонта в къщата им от декември месец се влачеше и бяхме ужас !!!!!!
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #288 -: август 23, 2007, 09:46:06 »

момичета, снощи НЕ СЕ КАРАХМЕ.....дори си говорихме, че това,което правим не може да продължава и трябва да сме по-спокойни един към друг.....много го обичам този мъж....но е отвратителен на моменти
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: август 23, 2007, 10:36:56 »

момичета, снощи НЕ СЕ КАРАХМЕ.....дори си говорихме, че това,което правим не може да продължава и трябва да сме по-спокойни един към друг.....много го обичам този мъж....но е отвратителен на моменти
Хе-хе моя мъж е същия - колкото го обичам, толкова и не искам да е пред очите ми на моменти, когато не е в настроение  diablo
При нас имаше един период, в който постоянно се карахме за нещо и когато някой ден сме пропуснали се шегувахме, че трябва да измислим нещо да се скараме, че ще развалим традицията  tease laugh
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #290 -: август 23, 2007, 13:39:56 »

мдаа, сватбата е едно изпитание на чувствата, искам вече да минава, да отидем до морето и да се отпуснем
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: август 23, 2007, 13:45:26 »

мдаа, сватбата е едно изпитание на чувствата, искам вече да минава, да отидем до морето и да се отпуснем
О дааааааааа.... crazy, в един момент, просто исках всичко вече да е свършило... pardon....но няма угаждане де.... danceg
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: август 23, 2007, 13:48:07 »

и аз искам да мине по бързо(а като мине ще ми се иска пак съсъ сигурност)и да се отпусна и да идем някъде и да се обичаме и да няма проблеми :'(милот все казва че не мога всичко да ми е наред и все си измислям по някоя глупост за която да мсиля и да се притеснявам и сама си правя да ми е гадно :'(а той хич не се вълнува покрай сватбата ми се струва..пълен непокист и това ме дразни допълнително и избеснявам направо P-(а той милия сигурно му е спеченко но се прикрива знам ли вече
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: август 23, 2007, 13:56:38 »

Момичета, съжалявам милички, че пак ще съм по тази тема на контра, но какво точно значи че сватбата е изпитание на чувствата ни. Изпитание е неговото или нейното предложение за брак и съответно отговорът, това е.А иначе как нещо хубаво, предполага се че и желано от двамата и носещо готини емоции може да бъде ИЗПИТАНИЕ. Проверка на това доколко си мислим че правим компромиси да, мога да се съглася, но не е ли всяко едно дребно или огромно нещо в живота ни точно това.По времето на подготвяне на една сватба според мен поне, ЧУВСТВАТА трябва да са единственото сигурно, знаещо се и неподлежащо на промени нещо. И този момент не е удачен за тяхното изпитание. Това е моето мнение, с което не искам да обидя или засегна някой, нали знаете че много ви обичам всичките!
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: август 23, 2007, 14:10:25 »

Хм, момичета успокойте се!!!! Няма смисъл да се ядосвате точно преди сватбата и да се чудите ама какво правя с него. Нали един път сте казали "да", когато ви е бил зададен дълго чакания въпрос?! От тук нататък се забавлявайте и повторете "да"-то пред роднини и приятели. Ина е права, че няма място за изпитания на чувства сега - това се прави преди. Просто се отпуснете и се наслаждавайте на това, което ви се случва. Винаги ще има доволни и недоволни, капризни и т.н., но ВИЕ мили булки сте важните.
А и нали знаете, че от ядове се образуват бръчки, така че...... laugh laugh laugh Шегувам се, да не ми се разсърдите. Хайде усмихвайте се!!!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: септември 03, 2007, 11:02:43 »

Тая година егати чудото, направо не знам, знак ли е или какво?!?!? Едно след друго се редуваха хубави с лоши работи, ама лошите...не ми харесват...
Първо се побъркахме с ремонта на апартамента и обзавеждането му, после докато се нанесем, после докато кажем, че ще се женим, през цялото това време аз имах две сесии, а бейбито -изпит за правоспособност и адвокатските изпити, после аз изпуснах втората сесия, защото заушакат ме хвана на 22 години и имах усложнения, та и в болница лежах, а сега сме спрели подготовката за сватабта и нищо не правим, защото бъдещия ми свекър е много зле, в Правителствена болница е в интензивно, на командно дишане и в изкуствен сън, защото сърцето му отказва да работи... cray cray cray Много ми е мъчно за него и се надявам да се оправи, не само заради сватабта, все пак е човешки живот и си е тати на мойта любов, а той толкова страда... не знам какво да правя...така, че засега не се знае дали ще има сватба изобщо, на изчакване сме... cray
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #296 -: септември 03, 2007, 11:11:57 »

знам,че не е мястото, но Baby желая ти преди всичко късмет  и дано всичко се оправи със свекъра. Не допускай черни мисли и дано всичко  наред.
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #297 -: септември 03, 2007, 12:10:15 »

BaBy,дано всичко се оправи и сватбата да се състои както сте я планирали.Дано бъдещия ти свекър излезне от това състояние и това да е последното неприятно нещо около вас.УСПЕХ! good good good
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: септември 03, 2007, 12:26:29 »

BaBy, направо настръхнах като прочетох какво се случва с бъдещия ти свекър  shok
Стискам палци и се моля да се оправи, наистина не заради сватбата, а за това, че още не му е дошло времето и трябва да изживее още много хубави неща  good give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: септември 03, 2007, 21:15:08 »

мила това което чета е ужасно така се надявам всичко да се нареди и той да се оправи на милото ти му е много тежко сигурно и от там и на теб то няма какво да се каже в такъв момент освен да се подкрепяте взаимно друго не ви остава и да сте един до друг и най-вече ти до него. @}->--успех мила и дано скоро нещата завършат щастливо
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: