Данък "Сватба"

<< < (3/5) > >>

zuzanka:
при мен беше важно и задължително сватбата да е в събота и да е вечерна. казаха ме, че това е таксата и тогава въобще не се замислих, защото всеки плаща такса при записването. но като прочетох статията във вестника и вече започвам да се замислям.

Teo:
Заглавието на статията е малко пресилено. То си пише, че е само в община Кюстендил - причината е регистрация по ДДС. Въобще не е никакъв данък Сватба, а ДДС.  ;)

Иначе до сега не съм чул някъде да са повишили таксите в ритуалните зали тази година.

Юлия:
Тео а сега прочети: :look: 180лв сало за ритуал. Отделно снимки вътре и вход за камера. А предната година беше по- малко. Не се сещам сега точно коло , но при всички полужения беше по-малко.

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: Iulia в януари 26, 2007, 12:11:05

Тео а сега прочети: :look: 180лв сало за ритуал. Отделно снимки вътре и вход за камера. А предната година беше по- малко. Не се сещам сега точно коло , но при всички полужения беше по-малко.

Юле, къде ще се жените? O_O

Ние за Гражданския брак платихмне (родителите ни, де)само 59 лв. и нито стотинка повече, нито з акамера, нито за снимки!!! *THUMBS*

DIVA:
Егати бирниците честно  P-(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница