Данък "Сватба"

(1/5) > >>

didibaby:
За тези които не са прочели вестниците:

http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-01-25&article=176065

fiibi_bg:
didibaby aз това днес го публикувах в една друга темичка,но няма нищо.Кофти че се дигат ценичките,ама няма как.Който не иска да дава такава цифра може и като нас - без пари! 8P

didibaby:
Цитат на: fiibi_bg в януари 25, 2007, 23:01:11

didibaby aз това днес го публикувах в една друга темичка,но няма нищо.Кофти че се дигат ценичките,ама няма как.Който не иска да дава такава цифра може и като нас - без пари! 8P

О, съжалявам тогава че се повтарям, аз не съм видяла другата темичка. А ти кажи как става това без парите.

fiibi_bg:
Ами във Велико Търново без тържествена церемония само ние и кумовете.Даже беше в събота.Даже му казват "на бюро".Просто присъства служител разписвате се и толкова.Така просто имахме законният граждански брак,а гостите ни чакаха в църквата и четиримата отидохме после там!Стана добре според мен.Аз не обичам разните му грандиозни думички,които използват служителите с гражданското,никога не ги променят и казват едно и също на всички младоженци  :!Някак си все едно се женим на конвейр!

tan4eto:
Абсолютно съм съгласна Фииби, а освен че това което казват е едно и също имам чувството и че гласът  и начина на изговаряне на всички до една е един и същ |-0

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница