Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:26:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193142 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 21, 2008, 05:38:41 »

inaxastra, ще споделиш ли с нас за пудрата каква е, че моята ще свърши след около месец и трябва да купувам нова. Аз ползвам на Клиник, но нямам против да пробвам нещо друго, щом като е толкова хубаво, както казваш.
А колкото до бялото, наистина е глезотия, аз не си го слагам всеки ден. И тук няма мостри, но аз отидох в един магазин и го пробвах негримирана, като сложих пудра и ми хареса. Но всеки ден да се цапотя с него, първо че нямам толкова търпение сутрин, второ, като се затворя в офиса, се гледаме с мониторите по цял ден, и няма смисъл да го хабя.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #286 -: юни 21, 2008, 10:27:58 »

Ели става въпрос за дермофилната пудра на Т. Леклер. не съм обаче убедена, че тази типично френска марка е разпространена в чужбина. Те са един от най-старите козметьори (1881)

Извинявай, колко съм глупава-винаги можеш да си я поръчаш по интернет  badgirl

Те са създали една "банана" - жълта прахообразна пудра, която е световно известна и много се използва по подиумите. Странно е, че е жълта - имаш чувството, че като я сложиш ще си като болен, но не ! Привлича светлината в лицето и те осветява.
Но аз говорех за компактна. Имам "канелата". Взех си я защото съм тъмна. Тя е доста покривна, изравнява тена, премахва нуждата от фон д тен (който не обичам никак) и голям плюс - намалява червенините. Пък аз съм реактивна и един полъх топло ме изчервява до ушите. Супер много съм доволна и я препоръчвам от сърце. Не й намирам нито един недостатък.
Иначе Леклер имат много богата цветова гама за коригиране на различните "лоши" цветове кожа и достигане на перфектния тен.

Ето английския им сайт, защото френския предлага в момента някаква нова линия и не го намирам за красив  http://www.t-leclerc.co.uk/

А ето и моето пудре

* 000203zom.jpg (14.08 KB, 280x280 - видяно 3368 пъти.)
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #287 -: юни 21, 2008, 11:28:18 »

gostenka_82, аз бих ти препоръчала Boitherm, серията им Aquasource. В нея има хъдратиращи продукти за различен тип кожа. Аз ползвам крема за очи и съм много доволна.

А като говорите за пудри да ви попитам за минералния грим, по които цяла Швеция се е побъркала.
Някой има ли лични впечатления от това нещо? Аз чета от известно време из разни форуми за него, но съм малко скептична. Струва ми се, че е "чудо за три дни". Споделете, ако знаете нещо.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #288 -: юни 21, 2008, 13:30:29 »

KlaraFina лично не съм "за" минералните продукти. Пркалената употреба на минерали върху кожата води до акантоза (удебеляване и загрубяване). И много се чудя как смеят да ги рекламират толкова активно.  nea
Активен
niki_5553
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 21, 2008, 13:57:28 »

Здравейте момичета!Аз мисля че най-добрите продукти са на Estee Lauder и Lancome!!!Поне аз съм страшно доволна от тях!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #290 -: юни 21, 2008, 15:12:54 »

Есте определено са ми фаворит. На Ланком съм пробвала околоочния контур, но не ми допада - попива трудно, оставя филм и със или без него, няма очевидна разлика. Новата ми страст са Кларинс, които никога не са ме привличали заради старомодните опаковки, но трябва да отбележа, че като качество са  good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #291 -: юни 21, 2008, 15:22:03 »

Искам да добавя и още нещо - винаги ме е привличала идеята всичите ми необходими продукти да са на една марка. Красиво ми стои и стилно. Но с времето все повече се уверявам, че от страна ефект е по-добре да имам продуктите-фар на различните марки. Не случайно те са издържали проверката на времето и само се обогатяват с нови технологии. Като например серума "Advanced night repair" на Есте, "Touche éclat"на Ив Сен Лоран и червилата на Шанел. От всеки най-доброто, в подходящо съчетание прави чудеса. Остава само да се открият точните продукти, които ще задоволят изискванията на дадения тип кожа.
Активен
mimiha
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #292 -: юни 21, 2008, 21:08:57 »

Здравейте момичета! Днес бях на пробен грим и като се видях след това се уплаших!   shok Бяха ми сложили всичките глупости- основи ,фдт, пудри, но беше толкова претрупано и в някаква кафенкава гама че имах усещането че съм с някаква маска на лицето, особено на слънце като се видях! angry А аз исках нещо съвсем леко и свежо, че той моя тен на лицето си е по-хубав!  sad И сега незнам дали да не си взема само някаква пудра и някакъв лек грим, за да съм по-естествена! Само че имам по-изразени сенки под очите, и незнам с какво да ги скрия. Ползвам един коректор на Орифлейм, но не ми върши особено работа! Някой да ми препоръча нещо по-добро?!  huhhuh.gif
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #293 -: юни 22, 2008, 10:56:19 »

Смени гримьорката, мила  good! Моят първи пробен грим беше същата работа - пластове, цветове, като Винету бях  funnytooth. Убеждаваха ме, че снимките после обаче ще бъдат номер едно. Ми да, ама нали трябва да се срещна и с живи хора тоя ден, те като ме видят, ще се уплашат. И ме бяха омазали в една розово-кафеникава гама, защото "булката трябва да е в топли цветове, иначе се губи в цялото това бяло" и други, след като изрично казах кой е моят цвят.

Пострадах два дни, и намерих друга гримьорка. Гримира си ме както харесвам момичето, гримът не мръдна, снимките са номер едно  blush, а аз се чувствах спокойна че не приличам на индианец.

Съветът ми е - не се отказвай от професионалния грим, пудрата и фон дьо тенът ти, колкото и да са хубави, ще "поизвехнат", друго си е професионалната основа. Ако имаш интерес, пиши ми на лични, ще ти дам телефон на моята гримьорка. Взима 50 лева.

« Последна редакция: юни 22, 2008, 11:53:02 от rozovka » Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 23, 2008, 08:23:43 »

Момичета,
ето на какъв златист спрей за тяло попаднах вчера. И така ще използвам него за тялото, а пудрата - за лецето yahoo

* Gold Glitter.jpg (53.69 KB, 200x583 - видяно 341 пъти.)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юни 23, 2008, 19:13:32 »

inaxastra, мерси много за информацията за пудрата. Аз прочетох много хубави неща, както за "банана", така и за другите пудри и продукти на марката, но за съжаление в САЩ ги няма по магазините  angry
Бих могла да си поръчам онлайн, но не ми се рискува, защото специално за пудра едва ли ще си оцеля цвета от раз, пък не са евтини - $50 ми излиза. Ако някой знае дали във Англия ги има, моля да сподели - аз ще спирам през Лондон на връщане от Б-я.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 23, 2008, 20:40:12 »

Момичета,
ето на какъв златист спрей за тяло попаднах вчера. И така ще използвам него за тялото, а пудрата - за лецето yahoo

мила, какъв е фекта от този спрей?

сподели, че ме заинтригува, освен блясък, има ли и цвят?

от къде го взе и колко струва?

мерси
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 24, 2008, 07:56:47 »

Да ви се похваля, вчера сутринта си направих поредният пробен грим в къщи, сама, като този път доста се харесах и стоях с него до вечерта - почти не беше мръднал. Освен това любимият, който по принцип не харесва да се гримирам, като се прибра каза, че съм много хубава и ми разрешава и друг път да се гримирам така. И окончателно реших, че ще се справям самичка Girl_hide

Този спрей на АртДеко го гледах в ЦУМ на първия етеж, а същата марка има и в едно магазинче срещу малкия ЦУМ на Пиротска. И освен това ги продават и тук : http://www.parfumi-market.com/, аз съм поръчвала, забавиха ми поръчката с един ден без да се обадят, но пък някакви тестречета ми бяха сложили.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 24, 2008, 09:08:21 »

мила, какъв е фекта от този спрей?

сподели, че ме заинтригува, освен блясък, има ли и цвят?

от къде го взе и колко струва?

мерси

Ами, златист прашец, да ти блести тялото и косата. Не е натрапващ, много финни частици. Имаше същият, но сребърен. Цената му е 12 лева.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 24, 2008, 12:15:34 »

На мен точно сребристо ми трябва, защото роклята ми е със сребърно. От къде си го купи?  blum
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: