Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:26:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът! - 2 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът! - 2 част (Прочетена 193141 пъти)
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
Отг: Гримът! - 2 част
«
Отговор #300 -:
юни 25, 2008, 09:40:27 »
Цитат на: d_petrovska в юни 24, 2008, 12:15:34
На мен точно сребристо ми трябва, защото роклята ми е със сребърно. От къде си го купи?
Ами от един магазин, в който продават козметиката на ArtDeco в Бургас
. Иначе, за други градове не знам къде има.
Потърси го, заслужава си
Ефектът е мн добър.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #301 -:
юни 25, 2008, 12:57:01 »
да ви кажа и аз като бях на пробем, много добре стои на снимки, обаче незнам какъв фон дьо тен и пудри ми беше сложила ама на светло беше маската на зоро, ужас. Сега нямам търпение да си дойде моята приятелка от Лондон, тя е работила в Шанел а сега за Есте Лаудер и по принцип в служебните им задължения е гримирането професионално, и многосе надявам да ме направи хубаво и да не се налага да търся други гримьори. Стискайте палци.
Тя ми каза естествено че фон дьо тена е строго индивидуален и ще ходим да го изибирам с нея.
А продуктите на Есте и на мен са ми фаворит, малко по малко се сдобивам с разни неща, защото на веднъж малко дебелко ще ми дойде.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #302 -:
юни 25, 2008, 13:30:39 »
Аз съм на мнение че за лятото фон дьо тен не е нужен!!Разбира се това е лично мнение!!Съдо по себе си-като си сложа и ми е едно горещо спарено и двойно повече се поти лицето ми *THUMBS*А пък за сватба не ми се мисли!!Всеки сам си преценява разбира се!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #303 -:
юни 25, 2008, 16:16:54 »
момичета,
някоя да знае къде в СФ го има този спрей на арт деко?
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #304 -:
юни 29, 2008, 23:14:32 »
opredeleno ot grimiora si 6te iziskwam mnogo...za6toto kakto moje da te naprawi prekrasna taka moje da te naprawi i na maimuna...ne znam no naposleduk vzeh da se zamislqm kak moga da se svurja s nqkoq ot onezi grimiorki deto grimirat painerkite primerno za da me grimira za tozi den...mislite li 4e ideqta e dobra...
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #305 -:
юни 29, 2008, 23:48:30 »
Пайнерките не са ли малко силно гримирани, или ти това искаш?
Според мен повечето гримьори си имат някакъв стил на гримиране, от който не могат да избягат. Въпроса е да намериш громьор, чийто стил ти пасва.
Момичета, вашите гримьори каква козметика ползват и имат ли професинални куфарчета с целия кит или куфарчетата са пълни с козметика, която изглежда като за лично ползване?
«
Последна редакция: юни 29, 2008, 23:50:35 от KlaraFina
»
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #306 -:
юни 30, 2008, 06:47:33 »
мда... и аз съм на мнението на
KlaraFina
и зависи какво целиш,
BeRa
. Аз ако разчитам на гримьорите на Пайнер, може и да очаквам повече маймунския краен ефект. Не мисля, че за сватба булката трябва да е гримирана като фолк дива (лично мнение).
Купих си водата на Clarins, за която Regina94 беше казала и съм доволна. Има наистина ефект - запечатва свежестта и трайността, не ми се омазнява толкова бързо лицето и с попиващите листчета мисля, че ще се справя съвсем адекватно. Това, обаче ако не се слага фон дьо тен. Твърдо го отхвърлям и ще съм само с пудра, където се наложи коректор и "бялото" на Шанел. През живота си съм слагала фон дьо тен около 3 или 4 пъти и вече направих заключение, че усещането не ми се нрави
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #307 -:
юни 30, 2008, 08:51:51 »
Цитат на: BeRa в юни 29, 2008, 23:14:32
mislite li 4e ideqta e dobra...
ВеRa, и аз като KlaraFina и ellie_bellie не бих разчитала на Пайнерски грим. Единствените положителни страни на фолк грима е че лицата им са чисти и без бръчки - но това е ефект и от професионалното осветление.
За мен хубав грим е този на водещите в CNN International.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #308 -:
юни 30, 2008, 10:06:10 »
BeRa
Ако решиш ми пиши на лични, ще ти съдействам за координати на една такава гримьорка. Гримира една позната, която се омъжи скоро. Не съм била на сватбата и, на снимките изглежда много хубаво, личи си, че гримът е силен, аз не бих искала такъв, но в никакъв случай няма вид на фолк певица, на живо не знам как е било. Мога да я питам за телефони за контакт. Цената обаче е по-висока от тези, за които съм чела тук (70лв.).
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #309 -:
юни 30, 2008, 10:10:41 »
Вера, харесва ти може би това което виждаш по снимки и по телевизията, а там важно е осветлението ...ако и на живо (и отблизо) си ги виждала и ти харесва давай смело. КОлкото и да мразя баналните неща - нищо не е по-важно от това ти самата да се харесаш и да се чувстваш добре в собствената си кожа! Тъй че ... сама прецени. Аз примерно относно "пайнерките" съм влюбена в Анелия.... възхищавам се на грима, прическата и стилът и. Но не съм на 100% сигурна че нейният грим би стоял добре на мен, та ето ти и другата гледна точка, всичко е индивидуално.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #310 -:
юни 30, 2008, 10:17:55 »
според мен лично първото нещо като се срещнеш с гримьора е да му кажеш своите предпочитания и очаквания естествено че ако не искаш силен грим няма да те направи така..........естествено може да ти предложи нещо което ще ти отива повече от това което си решила..............................същото като с прическата ако искаш кок няма да те направи с пусната коса.............а това кой гримират е без никакво значение..................пайнерки или не гримьора си е гримьор
Активен
niki_5553
Ентусиаст
«
Отговор #311 -:
юни 30, 2008, 11:41:11 »
Аз за бала ми и когато бях кума ходих при Кирил Чалъков и съм страшно доволна!Този човек има златни ръце,при него всичко е премерено-нищо не е малко и нищо не е в повече!Знае точно на кой какво ще му отива и как да го направи!Ако някой се интересува мога да му дам телефона му (извинявам се ако съм изпуснала и го има в темата,и сега се повтарям)!
P.S. Малко по-скъпичко е,но си заслужава!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #312 -:
юни 30, 2008, 12:27:02 »
колко малко по - скъпично по точно имаш в предвид?
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #313 -:
юни 30, 2008, 15:41:29 »
Когато аз завършвах Кирил Чалкъв се смятеше за един от най-добрите, ако не и най-добрият гримьор. Обаче аз не се възприех и с неговия грим, предполагам, защото като ученичка малко се гримирах.
Активен
niki_5553
Ентусиаст
«
Отговор #314 -:
юни 30, 2008, 19:27:44 »
Когато аз бях абитуриентка ми взе 40лв,ама имаше промоция за абитуриенти!Когато бях кума ми взе 60 лв,а сега доколкото чувам е 60 лв пак ако идеш на място,но ако го викнеш вкъщи мисля че става повече!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...