СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част
Арлина:
Аз мисля като поръчваме тортата да предвидим парчета и за персонала, като ще има кажа, че има достатъчно за всички и настоявам да режат нормални парчета, ако не са сигурни, че имаме еднакви представи да покажат първите няколко за одобрение. Тоест ще натоваря някого със задачата да ги проследи. Дано да се получи.
На мен не ми е ясно, в тези ресторанти, където има непрекъснато сватби в сезона, не им ли омръзнаха тортите на сервтьорите, всички се оплакват от това.
gadamer4e:
Little_Sweet_Didka мерси за отговора :) Ще отидем до Гаврош да пробваме тортите и да видим как са цените. В Овча купел им е адреса нали?
Little_Sweet_Didka:
Да в Овча купел са, там е сладкарския им цех, не е сладкарница. За съжаление за сега са само там.
danieIa ☼:
Arlina , няма как да избягаш от това. Не можеш да заангажираш човек, който само да следи персонала /макар че на нашата сватба свекървата се опитваше и без да сме я карали/. И аз съм за малките тортички. Излизат доста по-скъпо, но е е много оригинално. За моята сватба нямах време да търся такива, но ако се намери добър повод не бих се лишила от нещо от този род:
a:
по повод на човек който да следи персонала на сватбата на нашата имаше такъв и не останаха много доволни от този факт но всеки си преценява а тортата беше достатъчно голяма и имаше и за персонала и може би затова не сме имали проблеми специално с нея но и аз съм на мнение че е по добре с мини тортички но тогава не съм се сетила просто
Навигация
[0] Списък на темите