СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част
Little_Sweet_Didka:
Цитат на: divna в февруари 09, 2008, 20:44:56
Цитат на: deni1709 в февруари 07, 2008, 15:52:23
момичета, знаете ли нещо за сладкарница ГАВРОШ, чух че правили страхотни сватбени торти?
ако имате телефонче, давайте гооооо @}->--
Мисля че тортата на Little_Sweet_Didka беше от там! И аз мислех да пусна запитване за тях,защото скоро попаднах на уникални снимки с техни торти,но не успях да намеря адреса!
Да да, моята беше пт там-и самата торта и минитортичките за гоетите.
http://gavrosh.com/bg/products/items/101886/
Както писах и на Дени, не само аз, но и гостите ни останаха очаровани от тортата. Половината ни звъняха да ни питат от къде е , че била мнооооого вкусна!
Valentinka:
Дидка, колко струваха минитортичките? Много ли се оскъпяват спрямо нормалноа торта и парчета?
Little_Sweet_Didka:
Мини тортичките бяха колкото парче торта. Поне до колкото си спомням. Но трябва да питате в Гаврош, че сигурно цените са се сменили от миналата година. Но ви препоръчвам ако избирате тях да отидете на място, в интернет страницата има многоооо малко снимки. А и на място ще ви дадът мостри от тортите за да си изберете коя ви харесва най-много като вкус. Аз лично съм много доволна от тях! Занесах снимка и ми я направиха. Е цветята не бяха съвсем същите но...иначе всичко останало *THUMBS* . А не като на Стели, тя беше поръчала мисля от сладкарницата на ресторант България и трябваше в тората да има госрски плодове, е...бяха си ги спестили....А идеята ми за минитортички беше, да се избегнат "кражбите" защото сервитьорите от едно парче което плащате режат 2 или 3 и така половината торта остава в кухнята а гостите ви получават....трохи!
gadamer4e:
Аз отдавна съм си харесала торта с мини тортички, но тъй като знаех само цената им в 100 грама сладки се бях отказала. Там една мини тортичка излиза по 5 лв., като сложиш 100 човека гости по 5 лв. и отделно една торта за нас - отиват си доста пари и според мен не си заслужава. Ще проверя в Гаврош какви са актуалните цени.
Little_Sweet_Didka а как изчислихте колко да са малките тортички и колко парчета да е голямата торта? Защото излиза, че част от гостите ще получат парче торта от голямата, а останалите ще получат мини тортичка? При нас са около 100-120 човека гости - колко малки тортички да поръчам и как да реша на кой какво да се сервира? За свеки парче ли да е или мини тортичка? =]
Little_Sweet_Didka:
gadamer4e тортата беше само за ритуала, и бяхме казали да сложат на нашата маса(младоженската) и масата на родителите. За всички гости имаше мини тортички. И бяхме решили тората да я разделим между нашите и родителите на милото. ... P-( Но тъкй като "не сме били казали на сервитьорите че си я искаме тортата и тя била свършила" ohmy *crazy* O_O разбирайте -яли яли, а каквото не могат да изядат са си го разпределили за вкъщи! И когато попитах "ама поне едно цветенце не остана ли от украсата?" и те ми отговориха "...ами...ааа.....мммм..ми не!" }:-> P-( *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите