Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 22:47:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 108048 пъти)

pifcho
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: март 20, 2008, 17:40:52 »

Относно темата за DJ мисля, че и хората и DJ имат голяма, голяма роля и всеки е важен. Ние сме си избрали Петър Петров и Стела. Дано всичко мине ок.
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: март 20, 2008, 18:30:05 »

blum Здравейте, мацки!!!
И аз се присъединявам към пожеланията за Авичка   girl_wink да е най-прекрасната и най-щастлива булка на света!
Рошко прати ми, моля те на лични инфо за сватбеното ви пътешествие.
Биби, благодаря за поздравленията за кумовете и аз съм много доволна!  smile Защото кумовете имат много важна роля и по нататък , не само в сватбения ден
Мими, исках да те питам колко души събира "Арт ресторант" в който ще бъде вашата сватба? Голям ли е? А за DJ  и аз се присъединявам към мнението на другите момичета. Вярно е че всичко зависи и от водещите, но и от гостите, а за всеки DJ може да чуеш и хубави и не дотам добри отзиви...Не се притеснявай, миличка!!! Най-важното е да си щастлива и спокойна и всичко ще е наред, сигурна съм!  give_rose 
Аз вече осъществих контакт с моята фаворитка  yahoo и ще ги видя май месец  danceg
 give_rose По една за всички ви и приятна вечер, момичета
« Последна редакция: март 20, 2008, 18:31:46 от Slyn4o » Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: март 21, 2008, 11:24:02 »

Slyncho, Арт комплекс събира много хора. Самия ресторант е на две нива, първия етаж събира може би към 70-80 човека, втория - още толкова. Отделно лятото може да се използва пространството на открито или около басейна. Събира доста хора, но като точна цифра не мога да преценя...Определено е просторно, но трябва да се види на място...Някой път като отскачате до Стз минете най-добре да го разгледате.
Ох, сега като се сетих, че утре е сватбата на Ава и почнах да се вълнувам за нея. Надявам се вече да е загърбила организацията и да се е отдала на почивка...Сигурна съм, че ще се получи страхотна сватба  Bravo
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: март 21, 2008, 13:10:42 »

Миналата година- лятото, бях на сватба в Арт комплекса на Аязмото.Очаквах повече. Не че беше лошо, но самото разположение на масите, което позволява комплекса беше кофти. Гостите бяка като разделени на 2 или 3 къта беше.Не знам... Кухнята беше горе- долу. Въпреки сватбата, пускаха клиенти, които пиеха кафе на долната площадка, където са детските игачки  NO Пиеха си кафе до незнайно кога и гледаха " сеир".

Някои знае ли утре на Ава кога им е часа за Ритуалната. Май беше писала някъде ?...Моля, ако някои знае да ми пише  give_rose
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: март 21, 2008, 13:24:02 »

5:30 ако не се лъжа мила, че те нали няма да имат църква.
ще й се обади й ще ти пиша после пак.
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: март 21, 2008, 13:55:14 »

Еми квото-такова Wink...Ние няма да сме много хора, та разположението на масите се надявам да го измислим, така че да няма изолирани. Иначе уж в ресторанта ни увериха, че няма да има други клиенти, надявам се да си спазят обещанието..не, че ако решат да пускат и външни лица ще тръгне някой да се разправя посред самото тържество  nea
та така...като избирахме ресторант, всеки си имаше плюсове и минуси, но в крайна сметка на този се спряхме. Дано се получи добре, днес съм си сложила розовите очила и мисля позитивно  girl_wink
Jungle, сватбата, на която си била на открито ли е била или вътре в ресторанта?
Активен
Slyn4o
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: март 23, 2008, 14:40:15 »

Roshko, Jungle
видяхте ли Авичка в събота?
Нямате ли някоя "папарашка" снимка, като онези които тя качи след сватбата на Валето?  Girl_hide
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #217 -: март 23, 2008, 17:31:32 »

Душички сладкиии! Аз съм вече гУспУжааа  yahoo
Извинете ме,че не пишех-имах достъп до Интернет вкъщи, но не и време  @}->--Просто последните 2 дни бяха кошмарни!  girl_impossible Роднини, проблеми /обичайни-нещо се проваля или обърква  pleasantry/ и нямах никакво време да седна на компа.
Часът в ритуалната беше в 16.30... Ние утре заминаваме за Прага, така че като се върна чак ще има снимки...  give_rose
А сватбата...малеее...беше страхотна! yahoo Мога само да ви кажа, че нашите DJ бяха супер!  yahoo Браво на Веско и Йовко, които направиха страшен, страшен купон!  yahoo Само ще ви кажа, че вие с младоженеца правите купона- ако не ставате вие, и гостите няма да се престрашат. Обаче аз съм много дива и не седнах- цяло денонощие бях само на 2 резена домат, 2 вилици месце и 20грама водка, плюс шампанското в ресторанта за чупенето на чашите! Ама не се спрях! Всички казаха, че съм била много,много бясна булка...хахахахах  danceg yea dance Eeager
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: март 23, 2008, 17:45:08 »

Хей, нашата Авичка се появи! Браво че си се чувствала във вихъра си ! Хайде разказвай още, в някоя от темите! smile
Активен
Slyn4o
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 23, 2008, 17:50:41 »

girl_wink danceg
Лелеее, Авичка много се радвам за теб!
Зареди ме с положителна енергия само като четях написаното от теб!  smile smile smile
С нетърпение очакваме снимки, пожелавам ти страхотна медена седмичка и много, много любов и романтични мигове с твоя съпруг!
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #220 -: март 24, 2008, 09:53:36 »

Честито, Авичка!!!!!!!!!!!!!!  Bravo Много любов и щастие ви пожелавам!!! И много романтично изкраване на медения месец разбира се!
Супер, изглежда е била много весела сватба, ще чакам с нетърпение повече подробности и снимков материал разбира се smile
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 24, 2008, 10:14:03 »

ехаааааааааа
госпожата smile
много се радвам че е било хубаво - БРАВО! да се обичате ВИНАГИ поне толкова колкото на сватбения ви ден! предполагам си ми получила съобщението - не исках да те притеснявам с обаждане...
направо не мога да повярвам, че вече мина при тебе, а при мен остават 7 седмици... - вече почва май треската при мен...
хайде, весело в Прага!
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 24, 2008, 10:41:43 »

Честито Ава, страшно се радвам, че тържеството е минало добре, че си доволна и щастлива и ти пожелавам много щастлив семеен живот  give_rose
Приятно медено пътешествие!
Активен
zаcky&krissy
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 24, 2008, 17:17:27 »

Честито и от мен, искрено се радвам за Вас ... но уважаеми настоящи и бъдещи госпожи, твърде много талаш има в тази тема. Тя затова е и 80 страници и за да я прочете човек, търсейки някаква полезна информация, трябва да отдели цели дни на вашето безсмислено кодкудякане. Затова има лични съобщения.

По темата ... Бихте ли ми изпратили на лично съобщение някакви координати на Светлана от Фотостудио Фокус! Благодаря за вниманието и успех в приготовленията!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: март 26, 2008, 08:37:03 »

мисля че с тези думи, които започна никой не ми ти изпратил на лични каквото и да било.
прочети "талаш"-а и ще разбереш сама.
не съм груба, просто отвръща подобаващо на твоето изказване.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: