Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 01:50:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 107893 пъти)

maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 13, 2008, 10:10:20 »

Ани, немога да ти изпратя ЛС защото дава "max PM limit".Най-добре да се видим, за да ти покажа/разкажа всичко около сватбата, че тя дълга и широка  Bravo

Тук не се дават координати, но какво да се прави - 0885 838053, [email protected], обади ми се когато можеш Wink
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #181 -: март 13, 2008, 13:58:24 »

Момичета, извинявайте, че не ви разпитвам надълго и нашироко поотделно коя от вас докъде е стигнала-ама просто времето ми е малко кът.  give_rose Затова пък чета детайлно това, което пишете. give_rose
Биби, наистина се опитаха да ни правят проблем в психото, защото моята карта е монтанска-там е и адресът ми. Жената на регистратурата каза- аууу, ама вие нямате регистрация в Стара Загора. Аз обаче ,както винаги подкована blush-казах: ами по закон не съм длъжна вече да се регистрирам-и готова вече за разправия, нали....такова... blush И жената-ами по закон не сте, ама за нас има някои ограничния и е проблем...ама хаааайде, ще извършим едно нарушение... blum  girl_wink И милото и той се намеси-ами ние щото сме в процес на купуване на апартамент... sarcastic Така че се надявам и при вас да мине по същия начин girl_wink good

Рошко, аз вече пуснах снимки на Валето... blush Избрах най-хубавите. girl_wink

Офффффффф, имам само още 10 дниииии  girl_impossible Girl_hide
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 13, 2008, 14:04:32 »

аааа супер са smile
Мира, ти хареса ли се с пробния грим? тя ли ще те прави?
мен много ми харесваш на снимките - позволих си да ги разгледам.
мисля че може би и за мен ще е подходящщо такова, че моето доста тъмно беше - какво ще кажеш?
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #183 -: март 13, 2008, 17:25:02 »

Мерси много за инфото, Авичка,
ние в София ще пробваме да си ги извадим, дано мине номера, че иначе  милото до Ямбол трябва да си ходи...
Валето е много сладка булка, и са много готина двойка smile
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #184 -: март 13, 2008, 17:51:01 »

Рошко, ВЪОБЩЕ не се харесах с грима!  cray Изобщо няма общо с това, което си представям! Утре съм на втори пробен при друга жена.  good Дано там стане вече, защото откачамммм  beating

Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 13, 2008, 23:26:15 »

Мацки, някой може ли да ми пусне на лични координатите на диджеите Веско и другия незнам как се казва с него/. Мерси предварително!
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 14, 2008, 16:42:34 »

Ей, защо никой не пише??? Явно всички сте по задачки...
аз изтрещявам както обикновено в петък  tease
Днес се бях панирала, че ще си останем без диджей...Мерси на всички, които ми пуснаха телефони на лични! Оказа се, че Веско и Йовко са заети на нашата дата, едва не припаднах..., но после светлина в тунела...Джими Върбанов беше на линия...
Аз по принцип вярвам, че нещата стават, така както трябва да станат, та сега си внушавам, че това е нашия човек. По назад в темата имаше момичета, който мисля го хвалеха, ама сега нямам време да се ровя.
Това е от мен! Приятна събота и неделя  girl_wink
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 16, 2008, 18:41:20 »

Здравейте, момичета! smile
Вчера с милото бяхме в Стара Загора, разходихме се пак по булчинските салони...
Харесаха ми няколко рокли, но нищо не съм мерила – нали той беше с мен, та не ставаше
После ме заведе в един ресторант ( ново било заведението, от около 2 месеца работи) – хотел- ресторант Jack . Намира се някъде след Тракийският Университет и да ви кажа ресторанта много ми хареса!  Ново, тихо, спокойно... Сред борова горичка! И обстановката в заведението е супер – в бяло и кафяво , но страшно приятно ...Помислих си че може да стане хубава сватба там, но максимума на хората, които събира е 75 души...а ние по някакви първи груби сметки ще сме над 100 души
Хапнахме там ( и кухнята ми хареса) после се разходихме на Аязмото. Милото ми подари букет теменужки и все ми повтаряше колко много ме обича... heart heart heart
Ох, Вале, няма ли да качиш вече снимки?  Girl_hide
Авичка   blum броиш ли вече оставащите дни
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #188 -: март 17, 2008, 18:13:15 »

Еййй, хората се разхождат, романтика, а аз търча и се занимавам с торти,пилета, цветя и тем подобни  tease

Да ви се оплача-днес в съвета ни взеха 100лв за ритуала!  Oh my ... Предния месец били вдигнали цените. Църквата също. Цветята са станали двойни /като цена/, тортите-също! Тия хора да не се  наговориха изведнъж!За две седмици такива разлики в цените! Oh my ...
Активен
Slyn4o
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: март 17, 2008, 22:58:29 »

ЛЕле, Авичка, наистина ли?  diablo
Не смея да мисля да мисля какво ще стане до октомври... nea
Ти как си иначе? Всичко е Ок, нали? smile
Мими, браво на теб, щом вече си уредила камера, DJ и ресторант. danceg
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 18, 2008, 13:41:12 »

здрасти smile
аз се завърнах днес - болна за съжаление sad
Авичка, аз супер те харесах с грима на снимките ти - даже си мислех и аз да искам така да съм smile smile smile
ама щом ти не се харесваш - няма как - тръси нов докато е време и опитвай докато не се харесаш!!!
спокойно, всичко ще е наред!!!
ние сега с милото резервираме сватбеното пътешествие smile
като резервираме и всичко е наред ще ви пусна линк да видите комплекса.
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #191 -: март 18, 2008, 17:13:12 »

Рошко, вие къде мислите за сватбено пътешествие, ние нищо не можем да измислим...
Активен
Slyn4o
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 18, 2008, 22:00:20 »

Хей, мацки да ви се похваля!!! yahoo
Вече си имаме кумове!  yahoo Едни наши приятели, които не са женени още ( въпреки, че много ми се искаше както вече писах) , но те намекнаха че плануват сватба догодина, така че се надявам всичко да е супер. Те са много готини, големи сладури са и може да се каже че имат заслуга за да се запознаем  с  Алекс, така че съм много щастлива danceg girl_wink
Стана от първия път и ми олекна...
Рошко, пожелавам ти бързо оздравяване  good
Авичка, дишай дълбоко...
Биби при теб как върви?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 19, 2008, 08:16:08 »

ние сме се насочили към Турция - 5 ***** хотел, със самолет, по препоръки smile - супер било за младоженци - глезотийки и т.н. Принципно искахме Доминиканската република, но там цената е доста по-различна sad
не че Турция е евтино де, ама е по-евтино.
Някой друг да каже за сватбено нещо?!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #194 -: март 19, 2008, 10:22:54 »

Мацки, искам да ви препоръчам човека, който гравира нашите чаши! Невероятни ги направи! Намира се точно срещу сградата на Общината, в една невзрачна врата да хранителния магазин, слиза се по едни стълби като в мазе и ателието изглежда ужасно! Но човекът си върши работата перфектно! Той е бижутер. Мисля, че на вратата пише поръчкова бижутерия-един малък надпис, а човекът се казва Петър Душев.

Освен това да препоръчам и цветарския магазин, от който поръчахме цветята- точно срещу ресторант Етно, мацката и мъжа й са супер отзивчиви!
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: