Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 01:44:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 107891 пъти)

BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #195 -: март 19, 2008, 10:26:06 »

Рошко, в Турция в кой курорт? Ние се чудехме за и за Турция и за Гърция - Санторини (казват че било много романтично там) или Египет (ама там пък било доста цигания и мръсотия, но пък много ни се ходи там) и не можем нищо да решим...
Слънчо - честито за кумовете!!! Дано ви донесат много късмет! И ние много се притснявахме като канихме нашите, ама те така бързо се съгласиха и толкова се зарадваха, че се получи супер.
Авичка, мерси за препъръките! Къде е този ресторант Етно? Как се чустваш ти? Готово ли е всичко вече?
Ние обикаляхме събота по магазини в София да си търсим обувки и дреболийките - чаши, шампанско, подаръчета и т.н, ама нещо навсякъде едно и също, нищо не ми хареса и се чудя какво ще вземем. За обувки много малък избор също и нищо не харесах и доста се притесних, ама ще видим...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 19, 2008, 10:33:52 »

http://www.kervansarayhotels.com/lara/en/index.html
ето тук мислим да отидем.
я на лични да ти пиша, че да не ми се "скарат" тука
Активен
mackata
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #197 -: март 19, 2008, 17:09:10 »

Здравейте момичета,
Предстои ми скоро сватба, тук във форума чета, за дисководещи, фотографи. Тук има различни мнение моля да ми препоръчате, и защо тези са по добри от другите с какво са по. Искам също да ви попитам в стара загора имало и някакви народни танциорчета,мисля че тази идея ми допада, даже и с милото сме го обсъдили,и със сигорност ще имаме,но не знаем информация за тях. Или дисководещтите си ги знаят. Но като за начало да почнем с подбора на дисководещ и фотограф, че те са най важни, ресторанта мислим да е кипарис,но да видим. чао за сега ще ви пиша пак и много бладодаря на тези които ще ми отговорят.
                                                                                                               с уважение Цеци.
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: март 19, 2008, 18:50:23 »

Welcome Добре дошла на новата булка!!!
Цеци, попаднала си точно където трябва!  good Тук можеш да намериш информация за всичко което те интересува покрай сватбата!  girl_wink
На лични ще ти изпратя моите препоръки, а ти кажи нещо повече - Кога ще е радостното събитие?  weddingday
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: март 20, 2008, 08:19:32 »

Welcome Цеци!
просто прочети форума назад и ще намериш всякакви мнения за почти всички ди джей в СтЗ.
и ще прецениш сама кой да избереш, защото за всеки има и хубаво и лошо.
танцзорите- всички ди джеи ги знаят - те са само едни доколкото ми е известно - Мишо и Таня се казват - страхотни според мен - гледах тяхно изпълнение наскоро.
питай за каквото има на лични.
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 20, 2008, 09:03:40 »

Welcome и от мен на Цеци!

Мацки да ви питам нещо, вчера пак се вкарах в размисли и страсти за диджея. Както ви казах избрахме Джими Върбанов...обаче чух противоречиви отзиви и се шашнах дали е най-добрия избор.
Не съм гледала диск с негова сватба, нито пък съм присъствала...ако може някой да сподели отзивите си, че да се успокоя...
Четох по назад в старата тема, че е бил на сватбата наJungle и тя доста го похвали...

Та ако имате възможност да споделите, ще съм благодарна!

Ава, мила, остават ти още по-малко от два дни до голямото събитие...как се чувстваш? Успокои ли малко духовете Wink

Roshko, ти оправяш ли се? Сподели малко за сватбеното пътешествие, като имаш време...

Айде успешен ден от мен!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 20, 2008, 09:09:45 »

аз... - не съм по-добре, но се надявам да дойде и тоя момент.
ааа, я стига за ди джея! и ан мен ми казаха и добри и много лошо отзиви, но сме си го избрали и това е!
ХОРАТА правят сватбата!!!! той просто пуска музиката - която предварително си избрала!
я стига си се тревожила! и аз бях така, но вече нямам съмнения, все ще с енамери някой да каже добро или лошо, така че... - гледах страхотна сватба с него, била съм на негова - много зле, ама то не зависи от него, а от хората. оня ден гледах друга негова... - няма д ати казвам, ама то пак от хората - не ми се ще да описвам какво видях, дид жея си беше супер, ама парти не се получи!
така че спокойно!
аз говорих с него много - той не иска да даде касета, защото всяка сватба е супер ИНДИВИДУАЛНА!!!
не го забравяй и смело наред действай по другите задачки!
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #202 -: март 20, 2008, 10:37:29 »

Добре дошла сред старозагорските булки, Цеци!!!  @}->--На лични ще ти пратя координатите, които имам. За танцьорите - всички водещи май им знаят координантите, те май са двата май-зивестните - Мишо и Меги, мога утре да ти дам техен телефон, че са ми вкъщи, аз вече си ги запазих smile
Мариасто -  Рошко е права за избора на Ди Джей, за всеки има различни мнения. Ние сме се спрели на Петър Петров и водеща Стела, гледах тяхна сватба на диск, водещата е голяма сладурана, надявам се да се получи, важното е и гостите да са купонджии.
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 20, 2008, 11:06:36 »

Добре дошла на новата булка  give_rose Тук ще намериш страхотни идеи, само да имаш време да се ровиш и четеш...

Mariasto- Джими беше DJ на сватбата ни. Ние останахме страшно доволни.Момчето си работи с желание. Мога да ти дам да гледаш нашата сватба и да прецениш  Wink

Авва- какво е положението, пулсът на 100 ли е   Bravo tease yahoo Ееееее, малко остана. Вие в колко часа бяхте в ритуалната, да дойдем да те видим, ако нямаш нищо против, разбира се...?

Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: март 20, 2008, 11:14:21 »

ееееее, радвам се че пиеш и ти от време на време миличка smile
аз искам да я гледам ако може smile
ще си идваме в СтЗ на 29 или 5 така че може да се видим ако искате smile
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: март 20, 2008, 11:35:30 »

Супер  Bravo
Можем да се видим и да гледам заедно, само че още незнам кога ще пътуваме...
Мерси за подкрепата на всички...сега се чувствам значително по-добре  girl_wink
Их, много ме е яд , че няма да идваме тая седмица, искаше ми се да видя Ава...но нищо...и само със снимки ще мина...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 20, 2008, 11:47:27 »

да, и аз не мога да дойда тази седмица sad sad sad
ще е другата или по-другата - хайде да се разберем направо заедно
аз ще трябва обаче с автобуса да дойда петъка, че милото ще е командировка с СтЗ от сряда нататък.
леле, сеаг видях че имам правописна грешка - СИЛВЕ, извинявай - пишеш съм имала предвид, а не пиеш smilegive_rose
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: март 20, 2008, 11:55:04 »

хайде като дойдем ще ти се обадим да се видим, искаш ли?
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 20, 2008, 12:04:10 »

Задължително трябва да си организираме една срещичка  good...
Авичкаааа, хайде сладичка, напиши нещооо...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 20, 2008, 12:50:09 »

тя Авичка в момента не работи, така че може би няма достъп до интернет...
но да й пожелаем много много хубаво изкарване и всичко ще е наред!!!!!! girl_wink danceg danceg danceg
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: