Сватбените покани - 2 част

<< < (18/89) > >>

magica1983:
Не се отчайвай,d_petrovska, ще си намериш подходящата за вас покана.И аз обикалях доста, но в крайна сметка си избрах точно от Сватбения салон в Младост.  =] Имат каталог на ИНКА-турски покани (както и повечето по Пиротска),поръчах си ги и за 2 дни ми ги донесоха. А най-хубавото е, че не са скъпи-по 0,90лв. Ето, вижте я,аз много си я харесвам. :girl_wink:

ani4ka1710:
Каква точно е тази картичка за потвърждения която сте имали?

hellen:
Ние директно попитахме онези, които знаем че имат приятелки, но не ги познаваме, дали ще имат желание да дойдат сами или с приятелките си и как се казват приятелките им, за да напиша и техните имена на пликовете. Имаше някои които искаха да доидат сами, в техния случай адресирах поканата само до тях - за да имат извинение пред приятелката си да дойдат без нея =]

Alucinado:
ani4ka, картичките за потвърждение са "обратна връзка", гостите имат определен срок, до който трябва да потвърдят - принципно като отметнат на въпросната картичка дали ще дойдат или не, и кой точно ще дойде, защото някои покани например са за цялото семейство, а ще дойде само един човек. След като си отбележат на картичката трябва да ни я върнат (принципно по пощата, но тъй като не сме на стотици километри могат и лично да ни ги върнат. Това е голямо удобство, за да не ходя с тефтера със списъка през цялото време, а и за да не ги тормозя и да им прозвънявам на всички един по един. Естествено, съмнявам се, че дори и половината ще използват картичките по предназначение, но така поне се вижда кой точно е поканен (защото има "семейства", съставени от три семейства, за които една покана е напълно достатъчна да се почувстват всички поканени).

Regina94:
Нашите покани бяха само онлайн. Разработихме софтуеър, тествахме, сами си направихме графиката. Макар да изглежда малко не традиционно, гостите бяха възхитени и получихме потвържденията за 2-3 дена. Напечатахме само 5-6 покани за бабите и някои роднини които не ползват интернет.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница