Сватбените покани - 2 част
ellie_bellie:
Precious, ето тук за идеи. Иначе при теб незнам каде можеш да търсиш такива, може би по норвежките уеб сайтове гледай.
http://www.myweddingfavors.com
:offtopic: преди малко видях, че сватбата ти ще е на моя рожден ден *db*
kopche:
Момичета, тъкмо си напазарувах необходимите неща за направата на поканите и картичките за маса. Като станат готови първите покани, ще направя снимка и ще кача. Имам някои много хубави идеи, дано ги осъществя *THUMBS* Стигнах до извода, че ще ми излезе по-евтино сама да си направя поканите, отколкото да ги поръчвам в Интернет. В книжарниците има 5 вида покани, които са ... абе не са лоши, но не точно това, което искам, а и няма зелени, какъвто ще е нашия цвят. Ели, благодаря за линка, сега ще го погледна @}->--
cveteto11:
Цитат на: KlaraFina в март 03, 2008, 22:28:21
И нашите покани пристигнаха *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
Толкова си ги харесваме @}->--
А на живо са още по-красиви!
Аз май ги бях показвала преди, но сега пак ще ги пусна.
KlaraFina поканите ти наистина са разкошни...
А къде си ги поръчвала? Искам и аз нещо подобно
Би ли могла да ми пратиш кординати
Много ти благодаря!
roumyana:
здравейте момичета да ви кажа като четох до момента постингите ви се притесних че са много сккъпи поканите, но днес бях в дома на младоженците в Пловдив и разгледах около 10 каталога на фирми и искам да ви кажа че има много хубави покани на много хубави цени и като казвам хубави имам предвид 50 стотинки или 1 лев и даже поканите ,които струват 3 или 4 лева са доста по-кичозни и грозни.
по рано си мислих и аз да си ги права поканите,защото 3 лева малко множко ми се виждаше обаче сега виждам че няма смисъл,по евтино няма да излезе, а няма и гаранция че ще станат както ги искам.
Едно въпросче не знамех че трябва да има покани за кумове и шаферки-задължително ли се прави и какво се пише?
d_petrovska:
Аз останах много разочарована от поканите в сватбения център в Младост. Разгледах 2 огромни каталога по два пъти всеки и не намерих нито една покана, която да ми направи впечатление. :( Другата събота почвам обиколко по Пиротска. Дано там има нещо хубаво =]
Навигация
[0] Списък на темите