Сватбените покани - 2 част
ellie_bellie:
ani4ka, по принцип тези картички се наричат response cards и вървят заедно с поканите в комплект. Но тъй като моите покани за гостите ми от САЩ са купени от България, към тях няма такива атрибути, за което мен малко ме е яд, а и не мога да намеря тук такива, които да пасват добре, така че решихме на поканите да сложим линк към сватбения ни уеб сайт, на който гостите могат да rsvp.
ani4ka1710:
аз незнаех че има такива картички за потвърждение до сега :[, е важното е че все пак разбрах де, инъче и аз мисля да има нещо за потвърждение в поканата в смисъл до определена дата да потвърдят присъствие, но най вероятно това мисля да стане по телефона, но ще видим..
vanilly текста е много приятен, хареса ми още от първо прочитане. :bravo:
Kittcat:
Моля ви кажете ми как да пробия малки дупчици на поканите, за да прекарам връвчица :[ Малко съм "Кьопава", както казва моето коте и не се сещам как да пробия малки фини, сладки дупчици за конпче 8P
renka_87:
ами с перфоратор
аз моете с него ги надупчих
блясъчко:
в чужбина съм виждала перфоратор, който прави 2 много малки дупки на разстояние 1-1.5 cm. обаче тук никой не е чувал за подобно нещо, а са много ефектни за покани
Навигация
[0] Списък на темите