Сватбените покани - 2 част

<< < (13/89) > >>

hristi:
аз мисля че без покани не може ........това е един вид уважение към гостите..............а и лично за мен са част от сватбата........придават тържественост..........все пак това е големия ден-вашия ден и всички тряба да го разберат по подобаващ начин!лично мнение @}->--

ellie_bellie:
аз също мисля, че не може без покани и съм съгласна с всички предни мнения.

divna:
 :girl_impossible:
Цитат на: hristi в февруари 27, 2008, 23:25:14

аз мисля че без покани не може ........това е един вид уважение към гостите..............
Реално погледнато на една сватба има много признаци за засвидетелстване на уважението към гостите! То самият факт,че точно тези хора са поканени си е показване на уважение,и от там като се почне подаръчета,тейбълки и т.н! Както и да е! Разбирам какво имате в предвид! Лошото е ,че мразя да правя нещо просто колкото да отбия номера,а в случая точно това се получава!
Цитат на: KlaraFina в февруари 27, 2008, 23:17:02

А ти не можеш ли да ни покажеш какви покани харесваш. Току виж сме ти помогнали.

KlaraFina ,аз съм показвала по-назад в темата какво ми се искаше! За съжаление само в една фирма открих поканите,които са много близо ,обаче те са в един ужасен кафяв цвят! На други места виждах разни други цветове,обаче те бяха гланцирани,с едни безумни цветя и те съвсем се отдалечават от идеята! А тя беше поканата да е във вид на старовремски свитък,изглеждащ старинен и пожълтял(а не като амбалажна хартиякакто каза Ina_lemon,или пък гланцирана и лъскавка),евентуално с восъчен печат!
 :huh: ще го мисля,имам време! Само знам че покана с гълъбчета,сърчица и др. подобни символи няма да раздам!(моля,да не ми се обижда никой-лично виждане!)

divna:

ето това е нещо което горе-долу описва идеята ми!

mirmar:
Мила Divna, според мен това, което си показала, е напълно осъществимо! *THUMBS* Видът на поканата се постига с Фотошоп, а за крайния резултата е важна ХАРТИЯТА, на която ще печаташ! Така че бих те посъветвала да отидеш в рекламна къща и да поискаш те да ти го направят. В рекламните къщи ще има поне 10 вида хартии, а самата ти също можеш да си купиш каквато сметнеш за нужно!
Сега да не говоря наизуст /понеже никога не съм обръщала внимание на подобни покани,тъй като моята идея е съвсем друга/, но съм на 99% убедена, че някъде из българските сайтове съм виждала такава хартия. Обаче кой беше сайтът, да му се не знае! *crazy* Или е Ракхива, или е Офис 1, или Слънчоглед, Мънисто- някой от споменаваните тук мисля, че беше!

P.S. Мацка, Офис1 е било- сега се разрових! ;)  *THUMBS* Има няколко хартии от този тип-виж на място най-добре, има и в сайта им.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница