Сватбените покани - 2 част
Abii:
divna в лични ще ти пусна телефона на фирмата която предлага точно този вид покани ,а имитация на такава хартия има в office по каталог с поръчка за 1-2 дена ги доставят.
http://www.office1.bg/%CA%E0%ED%F6%E5%EB%E0%F0%F1%EA%E8+%EC%E0%F2%E5%F0%E8%E0%EB%E8-r1/%D5%E0%F0%F2%E8%FF+%E8+%E8%E7%E4%E5%EB%E8%FF+%EE%F2+%F5-%FF-g14/%D1%EF%E5%F6%E8%E0%EB%ED%E8+%F5%E0%F0%F2%E8%E8-s1403/
Agent T:
Толкова много исках да си направя и аз поканите сама.Така се бях запалила...Разгледах толкова много сайтове за хартия, панделки и какво ли още не.........Но се разубедих. Силни аплодисменти на тези от вас, които сами са си ги направили, но аз за съжаление не съм толкова творческа личност. Страхувам се, че няма да мога да ги направя както трябва и за да избегна притеснението, реших, че е по-добре да ги поръчам.
Засега съм се спряла на поканите на "Такрида".В сравнение с поканите , които съм разглеждала досега техните ми допадат най-много.
Все още е рано да се поръчват, но щом стане това ще ви ги покажа.
Успех на всички, които сами си ги изработват и на тези, които са в търсене на подходящата покана! :)
ronilaz:
Здравейте,
и аз днес получих 1/2 от поканите...супер са..ще сложа в най-скоро снимка..мога само да препоръчам момичето,което ми ги прави (ръчна изработка).сега слагам една снимка от сайта й
ronilaz:
ето и още една с отворена покана
mirmar:
:offtopic: Хихихи, Клара, пробвай да я развиеш тази теза пред мъжа ми! :P Те и родителите му му го казаха, така го бъзикаха-споко,бе,няма да станеш по-малко мъж, ако името на Мира е пред твоето.. 8Pа той така смешно и объркано гледаше,хихи, че аз само се наслаждавах отстрани.Ама ааайде, от мен да мине... }:->
Навигация
[0] Списък на темите