Сватбените покани - 2 част

<< < (12/89) > >>

hristi:
момичета моля ви да ми кажете къде в София мога да разгледам за покани-защото в сватбения център в младост нищо не ми хареса.........

a:
във всеки булченски магазин има каталози особено като тръгнеш по пиротска има толкова много булченски магазини и във всеки има каталози на покани

divna:
Момичета,имам нужда от мнение! Според вас гадно ли е,ако нямаме покани!?!?!?! Просто се обаждаме по телефона или лично каним гостите си! Сигурно ще ме помислите за луда, обаче ние покани не си харесахме! Не че няма хубави покани,обаче нищо не се доближаваше до това,което си представяме и ни се иска! Така дилемата е-да  поръчаме нещо,колкото да отбием номера; или да се опитаме сами да направим нещо подобно,като това ще ни коства доста време и разправия и най-вероятно крайният резултат ще е далеч от желаното! И като се замислих,и двата вариянта не ме устройват,и при положение ,че вероятността гостите така или иначе да не обърнат никакво внимание на поканите е доста голяма,то тогава по-добре ще е да си спестя цялата разправия! Обаче не знам как ще се приеме(най-вече от роднините)!
Вие бихте ли се обидили,ако ви поканят на сватба и не ви връчат покана?  :[

KlaraFina:
Аз не бих се обидила, ако това питаш, но ми се струва, че не това е въпросът.
Поканата е част от цялата тържественост на една сватба, част от етикета. Помисли за колко повода в живота си човек получава покана под такава форма. Не омаловажавай по този начин сватбата си.
Аз мисля, че не става без покани.  :\
По-добре компромис с поканите, отколкото без такива.

А ти не можеш ли да ни покажеш какви покани харесваш. Току виж сме ти помогнали.

Капризче:
divna преди известно време много се шумеше около сватбата на една манекенка, не мога да се сетя в момента за името и. Та за въпросната сватба не е имало стандартни покани, а са изпращали sms-и.

Хартиените поканите са си традиция и се възприемат един вид като уважение към гостите. Не знам как ще реагират гостите ви ако не получат стандартната покана, особено по-възрастните. За това може би е добре поне за тях да направите покани, дори и да не са съвсем както си ги представяте.

Другото,което можете да направите, но е приложимо само за по-младите, е видео-покана. Някакво кратко филмче с което ги каните. Може да се избере подходящ формат, с който филмчето да е малко по размер и да може да се изпраща по e-mail, skype, icq и т.н.

Ние мислим за видео-покана, която да качим в нашия сватбен сайт, който в момента е в процес на разработка. Това е оригинално и не е много често срещано.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница