Сватбените покани - 2 част

<< < (85/89) > >>

Lupercola:
Не е задължително. Всеки прави както намери за добре.

ani4ka1710:
Цитат на: Zahira в май 23, 2008, 12:11:02

Задължително ли на кумовете и родителите се дават различни покани от останалите?

мисля че нищо не е задължително, нашите специално ще са еднакви на всички, защото си ги харесвам. А относно текстове при мен ще е почти същото положение, единствено се чуда за кумовете дали да не е нещо различно, но като визия всички ще са еднакви.

skylife:
Цитат на: Zahira в май 23, 2008, 12:11:02

Задължително ли на кумовете и родителите се дават различни покани от останалите?

Ами да - никак даже не е задължително. На мен просто ми се занимава и за това си направих различни. И всички имат по някой елемент от поканите за гостите. А и тъй като си имам само мама, исках да и направя нещо специално  =]

Vanilly:
Здравейте, в петък си взех нашите покани! Много са хубави, прави бяхте, че на живо са още по-хубави, както ви казах от Арт Карт, тези с бялото перце. Сега остава да разпечатам надписа на оризова хартия и да купя бяла текстилна панделка. Дайте идеи да залепя със сухо лепило или как да го направя, за да изглежда най-добре!

Kleo:
Цитат на: Vanilly в май 26, 2008, 10:34:06

Здравейте, в петък си взех нашите покани! Много са хубави, прави бяхте, че на живо са още по-хубави, както ви казах от Арт Карт, тези с бялото перце. Сега остава да разпечатам надписа на оризова хартия и да купя бяла текстилна панделка. Дайте идеи да залепя със сухо лепило или как да го направя, за да изглежда най-добре!

Можеш да го сложиш вътре пауса и да я вържеш с панделката цялата покана!
Някой беше писал, че му се е набръчкал пауса като го е лепил!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница