Сватбените покани - 2 част
d_petrovska:
Аз на моите залепих пауса със сухи лепило, но само в горния край и нямам проблеми *THUMBS*
Kiksi:
Аз почти съм готова с модела на поканите, дано скоро мога да ви го пусна тук, в крайна сметка се отказах от сложнотиите, решихме да е нещо семпло, най-вече се съобразихме с това какво можем да "спретнем" в домашни условия, пък и хубаво, лошо, вече не ми пука, защото нямам време да я мисля и ако продължавам да се чудя, накрая ще поръчам готови и целият ни труд до тук в мислене на не-знам-си-колко варианта ще отиде на вятъра.
Затова вече съм на принципа - каквито станат.
Установихме с милото, че паусът се лепи най-добре с двойно-залепващо тиксо, ама тъничко трябва да е, най-не си личи според мен.
krasunkata:
Ох Kiksi и ние сме така, хиляда идеи и много желание да ги направим, ама все нещо не става... И ние се отказахме от сложнотиите...по едно време решихме да си вземем готови, че то времето тече...докато в събота случайно не намерих поканата мечта. Влюбих се в дизайна и сега пак минажаме на вариант ние да я правим... Намерих място дето да ги отпечатат, и сега се боря с Photoshop. Ще се наложи аз да си ги оформя изцяло- че не ми се занимава да се обяснявам кое как го искам, пък и от към шрифтове на кирилица избора е много беден... Дано да се получи добре.. Надявам се до 2 седмици и аз да се похваля с тия нашите изстрадани покани *db*
krasunkata:
Ео малко идеи от мен за всички които са се спрели на слънчогледи
krasunkata:
още една
Навигация
[0] Списък на темите