Сватбените покани - 2 част
ani4ka1710:
Vanilly и нашите са от там, вашите кой модел са? Нашите иначе са 1.89 лв. и мисля да не взимам пликове, защото са с панделка и ще им се загуби ефекта според мен.
Vanilly:
Здрасти, Аничка, определено вашите са страхотни и нямат нужда от пликчета. Нашите са с бялото перце: http://pokani.com/svatbeni_snimki_5.htm
Много си ги харесваме, но мисля да взема и подобни пликчета и отделно да купя бели нежни текстилни панделки, които да вържа на плика. Като станат ще ви покажа. Само се надявам и на живо да са така хубави, защото още не сме ги виждали, от там ми казаха, че на живо изглеждали още по-хубаво!
skylife:
Цитат на: Vanilly в май 23, 2008, 10:57:40
Само се надявам и на живо да са така хубави, защото още не сме ги виждали, от там ми казаха, че на живо изглеждали още по-хубаво!
Много ще са хубави *THUMBS* Аз си майсторих сама в къщи нещо подобно за шаефрките (в галерията я има) и наистина на живо изглеждат супер. Така, че не се притеснявай, ама изобщо :bravo: :bravo:
Vanilly:
Много ти благодаря! Така ме успокои! Твоите неща са страхотни. Толкова различни. Поканата за майка ти направо така ме умили! Аз имам само различни текстове, поканите са същите, но това със снимката е страхотна идея!
Zahira:
Задължително ли на кумовете и родителите се дават различни покани от останалите?
Навигация
[0] Списък на темите