Сватбените покани - 2 част

<< < (81/89) > >>

Lupercola:
Ми да, вторият вариант изглежда по-практичен. Но зависи разбира се, доколко са ти близки хората, на които поканите са вече дадени.

hellen:
Ох не знам. По принцип ние си правим сватбата и решихме че ще каним само най-близките роднини и наши приятели, повечето от които казаха че нямало нужда да има правим покана те и без покана щяли да дойдат  :) така че сме канили само хора които смятаме за близки, няма такива които са поканени само "защото така трябва". Пък ако правя пак покани за всички модела вече съм го избрала, но ме притеснява че ще трябва и друг текст да мисля :offtopic:, тъй като този вече го знаят и това май ще е най-тежката част...

Lupercola:
Щом са ти близки няма проблем да изпратиш на неполучилите още новата дата, а останалите да предупредиш устно. Но пък ако имаш желание и ти доставя удоволствие да имаш нови покани - направи го. За текст не се коси - тук е пълно с идеи, все ще измислим нещо хубаво заедно, ако самата ти си в творческа криза  :girl_wink:

Alucinado:
hellen, на тези на които вече сте раздали покани, можеш да дадеш само анонс за смяна на датата (в случай, че ти се занимава с такива нещица) - така няма да има нужда да сменяш поканата и да мислишнов текст, а хората ще си имат "черно на бяло" новата дата
Ако всичките ви покани са вече направени (но нераздадени), можеш към старите покани да приложиш такъв анонс и да ги раздадеш така на хората, които все още не са получили покана - това, разбира се е удобно, в случай че хората така или иначе са знаели за старата ви дата и за отлагането на сватбата.

gucci:
Аз да издам една тайна панделките ако стърчат разни неща и не стават много добре може да ги поизгладите с ютията и ще седят както искате.Незнам дали ме разбрахте какво имам предвид.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница