Сватбените покани - 2 част
hellen:
Цитат на: Alucinado в май 22, 2008, 15:21:28
hellen, на тези на които вече сте раздали покани, можеш да дадеш само анонс за смяна на датата (в случай, че ти се занимава с такива нещица) - така няма да има нужда да сменяш поканата и да мислишнов текст, а хората ще си имат "черно на бяло" новата дата
Ако всичките ви покани са вече направени (но нераздадени), можеш към старите покани да приложиш такъв анонс и да ги раздадеш така на хората, които все още не са получили покана - това, разбира се е удобно, в случай че хората така или иначе са знаели за старата ви дата и за отлагането на сватбата.
Ами да всички гости знаеха и за датата и за отлагането, и всичките покани бяха готови, просто не се бяхме видяли още с всички за да им връчим официално и сега половината покани са раздадени, а другата половина си стоят вкъщи е се чудя какво да ги правя *crazy* Това с анонса е идея, върху която ще помисля. На мен хем ми се иска да си имам нови покани, хем като знам колко време и усилия ми отнеха предните нещо не ми се занимава с тях отначало. Ако намеря някой на който му се занимава малко повече от на мен - например баща ми (поне за разпечатването), може би ще избера варианта с нови покани, иначе ще мисля върху Анонса.
vanyusha:
Ето ги и моите покани :)
vanyusha:
и още....
vanyusha:
и последно :danceg:
ani4ka1710:
Цитат на: vanyusha в май 22, 2008, 16:39:18
Ето ги и моите покани :)
И аз първо се бях спряла на тази, браво ванюша, но в крайна сметка поръчах друга но пак на същата фирма, от всички техните най много ми харесаха, бяха най интересни по моите критерии разбира се. :bravo:
а ето и сайта http://www.pokani.com/svatbeni_snimki.htm
Навигация
[0] Списък на темите