Сватбените покани - 2 част

<< < (80/89) > >>

hellen:

johnsons:
HELLEN  :bravo: моите поздравления :bravo: Справила ли се страхотно  *THUMBS* а панделките наистина са като от картички. Много ме грабнаха  :girl_wink: и цвета си подбрала страхотно, може би се връзва с темата ви.  :offtopic: Нашата украса и въобще цветовете в ресторанта ще са в бордо като твоите панделки така че мн мн ми харесаха

Lupercola:
 ohmy Колко добре си се справила !!!
На мен ми трябват панделки за друго нещо, ма и аз така като __MIMA__ това връзване в голям проблем...
Как успя ? Давай тука know-how  :P

hellen:
Благодаря ви момичета. Иначе, Jonsons, да и нашия ресторант е в бордо, има снимки в галерията.

Освен да взема да запиша клипче как връзвам една... че то с думи няма как да го обясня. Мога да ви дам една насока - слагам поканата с "главата надолу" (upside down) и тогава връзвам панделката, така се получава по-добре. И аз много си ги харесвам, но за съжаление сега ще трябва да правя други, тъй като отложихме сватбата. Милото предложи да не правим нови, нали вече сме раздавали, само ще съобщим на всички новата дата, но аз не съм много съгласна, тъй като всъщност бяхме раздали само половината покани, когато се оказа че няма да има сватба и ако не правя нови, половината хора ще останат без никакви покани. Само че се чудя дали не мога да направя същите, но пък така тези на които вече сме дали ще имат по две еднакви. Май в крайна сметка ще трябва да мисля нови покани...

hellen:
... или пък да направя същите (естествено с новата дата), но само за хората които още си нямат, а на останалите, на които съм дала вече да кажа новата дата. Те часовете и местата ще бъдат същите, само датата се променя.
Според вас как е най-добре?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница