Сватбените покани - 2 част
Agent T:
skylife, страхотни сааа :bravo: :bravo: :bravo:
Имам нужда от малко помощ.
Едната от поканите ми трябва да бъде на английски. Сама не мога да я измисля достатъчно добре.
Знам, че някои от вас могат да ми помогнат. Нямам претенции към текста, той така или иначе ще е различен от останалите.
Капризче:
Цитат на: Agent T в май 21, 2008, 22:25:53
skylife, страхотни сааа :bravo: :bravo: :bravo:
Имам нужда от малко помощ.
Едната от поканите ми трябва да бъде на английски. Сама не мога да я измисля достатъчно добре.
Знам, че някои от вас могат да ми помогнат. Нямам претенции към текста, той така или иначе ще е различен от останалите.
Миличка, има тема за текстовете за поканите. Там имаше текстове на английски до колкото си спомням. @}->--
Agent T:
олеее, извинявам се!! вече съм толкова уморена, че даже не чета като хората.
Скоро и аз ще снимам моите покани и ще ви ги покажа. :)
Нямам идея на коя фирма са.Харесах ги по каталог в булчински магазин.
krasunkata:
Gerka поканите са станали страхотни :bravo: , аз покрай проблемите с нашите чак сега ги виждам. Толкова се радвам че осъществи идеята ми, аз май няма да мога и се успокоявам с теб (че има някой който така да му харесва това дето го измислих @}->--). При нас проблема е пауса- искаме по- дебел и не можем да намерим къде да ни го разпечатат , или ако има такова място тя поканата излиза "златна".... Ние май минаваме на вариант готови покани. Тука намерих едно местенце с много богат избор- някои доста нестандартни. Много ни хареса една доста различна покана :). прикачвам я , ама дали ще е тя и дали ще изглежда точно по тоя начин не знаем- другата седмица ще ходим да ги изберем
hellen:
Цитат на: __MIMA__ в май 21, 2008, 17:53:42
Днес се изправих пред най-трудната част от направата на поканите - :cow-boy: панделката. Не мога да направя една хубава панделка. Винаги някоя част стърчи и прилича на всичко останало, но не и на панделка. :\ Направо, чакам милото да се прибере и дано той не е вързан в ръцете, колкото мен. :angry:
Не се притеснявай. И аз като правих първите опити да вържа панделките на поканите се бях отчаяла и бях сигурна че няма начин да се вържат като по снимките в Интернет, но след известен брой опити (може би 20-30) да я вържа и то все по различен начин, най-накрая се получи. После като раздавах поканите всички се ядосваха че трябва да развържат панделката за да прочетат текста, и после няма да могат да я вържат по същия начин, та предлагах и последващо връзване след като са си я прочели :)
Така че пробване му е майката.
Навигация
[0] Списък на темите