Сватбените покани - 2 част
fidelia:
Gerka, пистолетите ги има навсякъде около Женския пазар. Нашият специално го взехме от едно магазинче при колоните на "Пиротска" и "Ботев".
Успех! *THUMBS*
fidelia:
Цитат на: bokita в февруари 20, 2008, 14:16:45
Здравейте и от мен:)
нашата сватба ще бъде на 08.08 и си мислех да поръчаме поканите към средата на юни, но като чета вашите публикации започвам да си мисля, че ще е късно :[.
Дайте съвет, кога е най-добре да ги направим?
bokita, според мен имате достатъчно време за поканите - та това са 6 месеца! Побързайте обаче с църквата и ресторанта, защото за лятото, и особена за вашата 888 дата, трябва по-отрано. Съветът ми обаче е да не изпадате в паника, че закъснявате - няма смисъл, ще успеете с всичко! ;) А и подготовката все пак е едно супер приятно изживяване! :bravo:
Да се върна на поканите - много зависи дали ще каните гости от други населени места и/или от чужбина. Ако да, тогава е по-добре да им дадете повечко време да се организират. Ако не, според мен месец и половина преди сватбата - тоест към края на юни - е перфектно време за раздаване на поканите. Така хората ще могат да планират и отпуската си, и присъствието на вашата сватба! :)
pisanka:
Привет от мрачен Лондон мили дами @}->--
Аз си харесах една доста закачлива покана, но цената тук е *crazy*, така че май ще се откажа а и искам текста да е на Български. Ще ви помоля ако някой е срещал подобна из БГ сайтове или агенции да сподели.
Благодаря
Agent T:
Аз не съм от София, но често пътувам.Бихте ли ми казали къде точно се намира този магазин "Слънчоглед" - квартал и т.н. Ще ми се да видя какво предлагат, че десетки покани разгледах, но или са много скъпи или са много елементарни. Вероятно и аз ще се отдам на труд и творчество, въпреки, че доста се притеснявам, дали сама ще мога =] =] :[
fidelia:
www.slanchogled.com :girl_wink: В София са на ул. "Иван Вазов", а имат магазин и във Варна.
Навигация
[0] Списък на темите