Сватбените покани - 2 част
mirmar:
Ето ги, мацки, нашите покани, като се извинявам за бзобразното качство-ама телефонът ми толкова си може явно =] Поне на изкуствена светлина. Сега ще падне едно връзване.... :girlhide:
nqma me:
Авичка :bravo:, но с риск да бъда разбрана неправилно..не мислиш ли че тази връвчица или каквото е точно не е мн подходяща...може би самото връзване отпред не е доизмислено малко .....и затова ми се струва леко незавършена...... :offtopic:
Но идеята е страхотна......
mirmar:
Ами ето това е поканата, която бях харесала в интернет- връзването е същото. Само дето това е пробна покана и разцепих ликото, да видя как ще стои по-рошаво.Не ми хрумва друго връзване. =]Нашето лико е в естествен цвят и се връзва с нюанса на цветята на самата покана-те са едни в екрю ..нещо подобно като цвят на екрюто. Не ми се търсеше зелено лико... :\ А и с естественото стана много хубаво!
Арлина:
Поканите са супер. Поне според мен *THUMBS* Вашето зелено е много по хубаво от това на оригинала.
KlaraFina:
Avva, поканите са супер, само дето надписа "Покана" им идва малко в повече, според мен.
Навигация
[0] Списък на темите