Сватбените покани - 2 част

<< < (7/89) > >>

hellen:
И нашата сватба е на 02.05. Надявам се до края на Март да сме раздали поканите, така че около 3 седмици преди сватбата да имаме потвърждения. Ние така или иначе ще съобщим на всички от по-рано, макар и неофициално да ни имат предвид. А поканите просто ще направят нещата "официални".

fidelia:
Такааа. Разчетох се тук за поканите и много ви благодаря, момичета, подействахте ми страшно вдъхновяващо! :girl_in_love:
Ние също ще се впуснем в труд и творчество не само за поканите, а за всички аксесоари, защото като обикаляхме магазините нищо не ни хареса - или прекалено много панделки, или цялото нещо блещука и тежи от брокат, или пък твърде много бели розички на едно място :\

Та така, купили сме си почти всички необходими материали - вкл. с ваша помощ и съвети откъде какво - остава само да започнем! :write: Засега за поканите имаме:

1. Два вида хартия - от Слънчоглед, но ми се струва малко скъпа - съответно 30 и 50 ст. на лист:
- по-плътна за текста в екрю
- полупрозрачна (тип паус) за лицето на поканите в цвят нещо средно между праскова и пепел от рози
2. Панделка - естествена, води се някаква трева и съответно е зелена на цвят (много нежен зелен цвят, не е ярко и крещящо) - 15 ст./м пак от Слънчоглед
3. Листа - хм, тук се колебаем. Имаме мостри от Дюк (20 ст./броя) - бледо бежеви, пак естествени. Чудим се обаче дали да не потърсим и в магазин Букет някакви други.
4. Клонче лавандула или пръчка канела - в проект на доизмисляне и купуване.

Идеята е от един лист А4 да направим по две покани, сгънати по ширина, перфорирани и с панделка отстрани. Върху лицето на поканите ще залепим листенцата и лавандулата (канелата). Гостите са около 80 човека и така като гледам, в парично изражение поканите ще са около 40 лв. Това как ви се струва?? Вече малко ми се иска да режем от разходите, като може, ако изобщо е възможно... :huh:

Понеже сватбата ни ще бъде под надслов "Пролетна" и изцяло декорирана с естествени материали - хм, предимно цветя имам предвид, без много балони и панделки, всичко ще се връзва. Поне така се надявам! :P Ще пусна снимка, като има някакъв резултат. :)

А, забравих да кажа, че ще лепим всичко това със силиконов пистолет - мъничък е и е супер удобен, във "Всичко по 1 лев" струва 3 лв. заедно с пълнителите.

bokita:
Здравейте и от мен:)
нашата сватба ще бъде на 08.08 и си мислех да поръчаме поканите към средата на юни, но като чета вашите публикации започвам да си мисля, че ще е късно :[.
Дайте съвет, кога е най-добре да ги направим?

Gery79:
Цитат на: bokita в февруари 20, 2008, 14:16:45

Здравейте и от мен:)
нашата сватба ще бъде на 08.08 и си мислех да поръчаме поканите към средата на юни, но като чета вашите публикации започвам да си мисля, че ще е късно :[.
Дайте съвет, кога е най-добре да ги направим?

Здравей бокитка, супер още една булка на 08.08.08. Ние мислим да раздадем поканите края на април и краен срок за отговор сме сложили 05.06.07.Така хората имат доста време да си помислят и плануват а ние ще сме отървали от бремето на поканите.

Gerka:
Fidelia, от къде точно си купила малък пистолет с топъл силикон  ..... аз търсих и ми съобщават цени, които не ме устройват, защото после не ми се вярва да го използвам кой знае колко  :scratch:

Не съм се сетила, обаче да търся в магазините по 1 лв.  :bravo:

Затова, моля да ми кажеш от къде точно си го взела  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница