Сватбените покани - 2 част
rozovka:
Здравейте, искам да попитам колко време преди сватбата се раздават поканите? Как го организирахте? Нашата е на 10 май и в момента раздаваме покани, като ми се ще първата половина на март да са раздадени. Т.е., около два месеца преди датата. Как ви се струва?
Alucinado:
rozovka, според мен сте се ориентирали много добре.
И нашия план беше такъв (ние сме на втори май), и искахме да ни потвърдят до 15 март, но се забавихме с печатането и още не сме започнали да раздаваме.
Два месеца е предостатъчно време, за да могат и гостите да се организират, и да ти потвърдят, и да си подготвиш оттам нататък менютата, разположението и другите неща.
mirmar:
Въйййй, ние тази седмица ги довършваме и ще ги раздаваме другата- около месец преди сватбата. *crazy* Ама пак мисля, че е ок, защото повечето хора са предупредени- поне моите приятели и тези, които ще пътуват от чужбина. На свекитата гостите са си в същия град, така че...не мисля, че е проблем.
Alucinado:
ами то си зависи от гостите, според мен. Ние, например имаме гости за които до последно не е ясно дали ще дойдат или не (по здравословни и други причини) и за това ни е нужно повече време между поканите и сватбата.
rozovka:
Благодаря, Alucinado. Ние искаме потвърждение до 20 април - мисля, е е добре. Милото искаше до 1 май, за да имали време хората, ама на мен ми се стори, че само 10 дни преди сватбата - малко се обезсмисля потвърждението, и настоях за малко повече време.
Навигация
[0] Списък на темите