Църковен брак - 2 част

<< < (2/96) > >>

Alucinado:
ами то, като се замислиш - 10.05 ще бъде работен ден тази година, а и ако си държат на този свещеник и не е проблем да правят неделна сватба - няма лошо.

Цитат на: menyanthe в февруари 08, 2008, 10:51:29

Аз не знам дали ще сте съгласни, но си мисля дали няма да е добра идея да направим някакъв списък на православните църкви и да напишем коя е голяма, коя е малка (горе долу примерно за колко човека е подходяща), каква е цената там, къде се намира и т.н. Мисля, че един такъв "наръчник" би бил полезен за всички бъдещи булки  @}->-- (като мен  :[)

Аз мисля, че може да се направи такъв синтезиран наръчник. Могат да се пуснат отделни теми за отделните градове. Всеки влиза, пише информацията, която има, а модератор я синтезира в първото мнение (и естествено изтрива другите мнения след като прехвърли информацията, за да не се получи като останалите теми от по 60-70 страници). Аз съм с две ръце ЗА.

gadamer4e:
Може ли някой да ми даде прясна информация за Семинарията - цени, условия, тоест ще се съберат ли 100 човека там? Ние ще ходим в четвъртък натам, но все пак още впечатления няма да са ми излишни

Kittcat:
Здравейте,

аз съм нова в сватбените трески. Днес запазихме час за ритуална зала с моя любим за 17ч., но в Св. Неделя ни казаха, че не можели да венчаят в 18ч. Някой от вас знае ли дали това важи за всички черкви, или има някои (като например Св. София), които да венчавт в 18ч. Иначе трябва да сменяме часа в ритуалната зала и направо не ми се мисли :(

kali_gali:
Нашата венчавка беше в Св.София в 18 часа-последен час мисля.

ani4ka1710:
А пък нашата ще е изнесен ритуал и даже ще е към 19.00часа, в Пловдивския окръг нали има някаквъ заповед за забрана на съботните венчавки, ама тя била до 17.00 часа и след това нямало проблем, абе само глупости мислят , то малко притеснения имаме за другите работи а сега и с тези неща.
Така че мисля че няма проблем за часа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница