Църковен брак - 2 част

<< < (95/96) > >>

jenimon:
здравейте на всички искам да попитам някой ако знае дали има някакъв проблем да сключим църковен брак на 15 август. притеснява ме това че е богородица и може би няма да може.мерси предварително

vanessssa:
Цитат на: jenimon в февруари 20, 2009, 17:57:26

здравейте на всички искам да попитам някой ако знае дали има някакъв проблем да сключим църковен брак на 15 август. притеснява ме това че е богородица и може би няма да може.мерси предварително

Oх, не съм убедена че може! Ама най- добре си говорете с попа. Той ще каже най- точно и ще предложи други варианти, ако денят не е подходящ!

ellie_bellie:
Цитат на: jenimon в февруари 20, 2009, 17:57:26

Не може. Поне миналата година на мен така ми казаха, защото се интересувах.

valka27:
не може!

momi4ezateb:
Ние също си избрахме 15 август и когато отидохме в църквата,свещеника ни каза,че няма никакъв проблем-постите свършват на 14,а 15 е разрешен за венчавка ден.Единствената му препоръка беше сватбата ни да е вечерна,защото през деня има много хора,които искат да влязат в храма,да запалят свещ и да се помолят.
Така казаха в църквата,която ние си избрахме,но най-добре е вие да си изберете и да питате на място.
Успех!  :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница