Църковен брак - 2 част

<< < (94/96) > >>

angel4e:
Някой беше обсъждал тук преди време,че венчавки в събота не се правят.Аз отвърнах,че зависи от попа,ако не му пука всичко е прави.Нашия поп е страхотен.Днес отидохме да се запишем.Каза,че  съботата е ден на мъртвите и попита дали не може в неделя да ни венчае.Ама свтабата в неделя не става,защото имаме много гости от други градове,че и държави.Съгласи се ,защото църковния ден свършвал в 17.00.и до 18.00 има време да ни венчае,все едно в неделния ден.ТАка,че имаме венчавка в 17.00,а по план искахме да е 15.30

tasty:
аз искам да е в 18.20 дано няма проблеми, жсе не остажа жреме да отидем да гожорим с попа

danieIa ☼:
Цитат на: angel4e в февруари 15, 2009, 13:45:23

Някой беше обсъждал тук преди време,че венчавки в събота не се правят.Аз отвърнах,че зависи от попа,ако не му пука всичко е прави.Нашия поп е страхотен.....
За това, че не му пука ли е страхотен?! Чудна работа...
Не се заяждам, но щом не можем да спазим първото условие, че в събота църковен брак не се сключва, за какво изобщо го правим? По-скоро ми прилича на театър  *crazy*.
Ние все още не сме сключили брак в църквата, но на 18.02 - след 2 дни ще направим и това. Ще бъдем само аз, мъжът ми и кумовете. Даже до обед всички ще сме на работа и ще се съберем в самата църква.

plamik:
danieIa, в събота след 17.00 часа може да се венчават. Църковния ден се смята по друг начин, който лично на мен не ми е много ясен. Но..... това е положението. А на вас пожелавам най-хубавия 18.02 .  @}->--

angel4e:
страхотен е ,че му пука и не ни разреши да се венчаем в непозволен ден и час.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница