Въпрос за халките-2 част

<< < (10/87) > >>

Инка-маслинка:
diavalo мила страхотен избор - нашите са абсолютно същите и точно затова, защото милото не обича жълто злато, а аз нося и сребро, и злато решихме да е комбинирано, но така стана по-интересно - със здраве да си ги носите като си ги направите!

hristi:
и нашите халки ще са комбинирани.......ще си ги вземем на 07.03.

блясъчко:
Цитат на: diavalo в февруари 25, 2008, 13:53:42

И още

разкошни са тези халки!! нашите са първите (с матирано бяло злато) и са прекрасни на живо!!

Dalia:
Наистина трябва да се погледнат на живо и най-вече да се пробват халките...в Интернет или на каталог е едно и в действителност може да изглеждат по същия начин, но на ръката ви може да не стои добре...особено на мъжката ръка... :girlhide:

Халките, които ние си избрахме нямат нищо общо с тези, които си бяхме харесали на картинка, сигурно нямаше и да ги забележим нашите, ако ги бяхме видяли, но ако пасне на ръката  =] Истината е в пробването.

micedj:
И аз съм съгласна с Dalia. И ние си бяхме харесали няколко модела, но като отидохме в едно ателие се оказа, че всички модели, които сме си избрали не могат да се направят под 7мм *crazy* Аз досега никога не съм носила на безименния никакви пръстени и като мерих един 7мм направо щях да падна :huh: От Сватбения център си харесахме - на живо един модел, който не му бях обърнала изобщо внимание в каталога им. Стискайте палци скоро да ги поръчаме  *YAHOO*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница