Ресторанти - 2 част
nina_nikole:
Цитат на: Gery79 в февруари 18, 2008, 11:20:34
Момичета, моята сватба няма да е в България и за това не съм търсила ресторанти ,но като чета през какви премеждия минавате и се чудя-На вас предлагат ли ви договор от ресторанта който наемате? Защото мисля че идеята да се подпише договор "черно на бяло" е много добро решение, ако случайно ресторанта реши да ви изпързаля и ви спести част от разходите. :writer:
Идеята е много добра. Мисля че може също така да се използва оферта на ресторанта, в която е описано подробно кое колко струва и кое е безплатно. Надявам се няма да си добавят разни таксички, ако е има такава оферта, подписана от двете страни.
Gerka:
MayaB, би ли казала какви условия Ви предложиха в Панорама, както и как изглежда сега ресторанта...
Ние много се чудим за него, защото чуваме разнопосочни мнения най - вече относно обстановката вътре ..... много ни се иска, обаче, заради гледката ;)
Ще отидем да го видим по принцип, но за сега сме доста възпрепятствани и затова разчитаме доста на мненията на всички Вас момичета :)
mizelinaG:
Цитат на: Gerka в февруари 18, 2008, 17:27:31
MayaB, би ли казала какви условия Ви предложиха в Панорама, както и как изглежда сега ресторанта...
Ние много се чудим за него, защото чуваме разнопосочни мнения най - вече относно обстановката вътре ..... много ни се иска, обаче, заради гледката ;)
Ще отидем да го видим по принцип, но за сега сме доста възпрепятствани и затова разчитаме доста на мненията на всички Вас момичета :)
Здрасти.
Да ти кажа, че ние бяхме там края на Януари на обиколка. Не ми хареса много. Хубавото е, че масите и столовете са в по-различен цвят от стандартния - масите са в цвят електрико синьо или нещо подобно, а столовете са с калъфки в светло шоколадено /или нещо такова/. Влез в интернет и ще намериш 5-6 снимки от ресторанта.
А иначе гледката не е знае колко хубава, защото отсреща се вижда стара срутена сграда, под която излезнаха основите на амфитеатър, ама не е изчистено и още е в руини. Иначе имам едни познати, които бяха там на сватба и ги поразпитах да съберат информация от младоженците, които са били. Доволни са, от ресторанта са си изпълнили всички условия, които предварително са казали, само че се плаща 100 евро на час след 12 - малко е скъпичко. Единствения им проблем е било, че сватбата им е била вечерна от 19 часа, но преди това е имало и дневна сватба и гостите се е наложило да чакат 45 минути, защото не са могли да "изгонят" някои гости от предната сватба.
никога не можеш да намериш перфектния ресторант. важното е да издбереш компромисен вариант, който да те удовлетворява.
Поздрави
А - забравих. От ресторанта ще ти кажат, че се събират и 150-170 човека, но мисля, че няма да стане. Проблема е, че по-голямата част от мястото, на което се слагат масите е надигнато на подиум, на който перпендикулярно на дансинга не можеш да сложиш маса за повече от 6 човека. Иначе трябва да правиш маси с гръб към дансинга, което е малко кофти. И за да събереш 150 човека трябва да използваш една допълнителна зала, която е малко изолирана.
Ти избираш
И УСПЕХ!
irina_elenova:
Привет.
Искам да се оплача от ресторанта в Царско село. В събота бях на сватба там - е толкова беше задимено, че всяка дискотека изглежда на гориста местност ohmy
И то от самото начало. Половин час чакахме младоженците да дойдат /имаха фото сесия/ и за това време вече имаше толкова смог, че едвам ги виждахме на посрещането. Какво беше това чудо незнам. Отврат!!! Иначе храната и обслужването беше много добро, но въздуха :!
А в фоаето където можеше да се диша температурата беше - 10 градуса.
Пропуснах да питам управителя на какво се дължи това, но нали няма да се женя там така че не се намесих. Който ще се жени там да има едно наум.
А да и още нещо. Вратите на залата бяха през цялото време отворени. Това малко нарушаваше уюта - постоянно някакви хора надничаха...
Gerka:
Благодаря за инфото MizelinaG :) .....но аз по - скоро питах за Панорама в Парк Хотел Москва .
Сори, че не поясних, но понеже MayaB говореше точно за тази Панорама в парк хотела и затова :[
Ти предполагам имаш предвид Панорама на Дондуков .....не сме ходили и там, така че информациятя ни е все така полезна *THUMBS*
Благодаря @}->--
Навигация
[0] Списък на темите