Ресторанти - 2 част

<< < (11/64) > >>

MayaB:
Цитат на: Gerka в февруари 18, 2008, 17:27:31

MayaB, би ли казала какви условия Ви предложиха в Панорама, както и как изглежда сега ресторанта...

Ние много се чудим за него, защото чуваме разнопосочни мнения най - вече относно обстановката вътре ..... много ни се иска, обаче, заради гледката  ;)

Ще отидем да го видим по принцип, но за сега сме доста възпрепятствани и затова разчитаме доста на мненията на всички Вас момичета  :)

Значи условията са 30 лева куверт - салата, предястие, основно, торта, едно малко питие и безалкохолно, поне така мисля, че беше. Ако искате допълнително плато с мезета - по 3 лева отгоре на куверт. Внасянето на алкохол е без такси. Можете да внесете и ядки. По сто лева се доплаща за всеки просрочен час извън сватбата. Обстановката е приятна, не се нуждае от кой знае каква окраса - има доста растителност. Гледката е страхотна - вижда се цяла София, и много зеленина (нали е до парка). Мисля, че условията са добри. Събира около 150 човека, но най-добре е да са до 120. Другите маси са доста в края. Има широк дансинг. На нас ни хареса и не сме обикаляли много много. :)

MayaB:
А относно обстановката - самият хотел е малко по-олющен (фоайето), но пък ресторанта е добър. И в крайна сметка какво значение има фоайето на хотела - сватбата няма да е във фоайето. ;)

Gerka:
Благодаря, MayaB !

Току що се обадих да питам за нашата дата, но за съжаление е заета  :(

Иначе цената ни устройва прекрасно, но уви ....

Явно продължаваме с опитите  :scratch:

MayaB:
Цитат на: Gerka в февруари 19, 2008, 10:19:00

Благодаря, MayaB !

Току що се обадих да питам за нашата дата, но за съжаление е заета  :(

Иначе цената ни устройва прекрасно, но уви ....

Явно продължаваме с опитите  :scratch:

Ами успех ви пожелавам  *THUMBS*, кога ви е сватбата? И колко човека?

Gerka:
Сватбата ни е на 30.08.08 и ще бъдем ок. 100 души ......

Много се надявам скоро де си намерим място, което да харесваме , а не да изберем някое просто, защото е от малкото свободни ....

Много от рано ми се струва, че вече доста места са ангажирани ....дали закъсняваме вече  O_O

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница