Ресторанти - 2 част
alabama:
Gerka, относно ресторант Амбасадор. Аз и приятелят ми доста се почудихме за него. Много е приятен на прав поглед. Примерните менюта, които ни дадоха са около 30 лв.Няма такса алкохол, има една безплатна нощувка за младоженците. Сервизът е 10 %.След 5-тия час- 100лв. Вместимостта му казаха, че е 180 човека. Не може да се внася бира.
Birbochukova:
Здравейте момичета!
Нова съм :new-user: :new-user:сред вас и се радвам, че ви има! Когато решихме да правим сватба не съм предполагала, че ще е толкова трудно и че ще е такава дандания.Сега към въпроса ми.Имаме резервиран ресторант, но се оказа, че на тези дето ще плащат не им харесва /и на мен малко не ми хареса, но това е друг въпрос/ и сега ще сме вътрешно с капарото, но карай купона да става /макар че 200лв. не са хич малко/.Сега са се насочили към ресторант Биляна.Някой да ми помогне с информация дали е ходил там или и правил сватбата си там.Прочетох малко по-назад в темата информация за него, но тя не ми е достатъчна.Помогнете ми с инфо, моля!Вече съм се :girl_impossible: :girl_impossible:.Благодаря на всички!
mizelinaG:
Цитат на: Birbochukova в февруари 18, 2008, 13:26:38
Здравейте момичета!
Нова съм :new-user: :new-user:сред вас и се радвам, че ви има! Когато решихме да правим сватба не съм предполагала, че ще е толкова трудно и че ще е такава дандания.Сега към въпроса ми.Имаме резервиран ресторант, но се оказа, че на тези дето ще плащат не им харесва /и на мен малко не ми хареса, но това е друг въпрос/ и сега ще сме вътрешно с капарото, но карай купона да става /макар че 200лв. не са хич малко/.Сега са се насочили към ресторант Биляна.Някой да ми помогне с информация дали е ходил там или и правил сватбата си там.Прочетох малко по-назад в темата информация за него, но тя не ми е достатъчна.Помогнете ми с инфо, моля!Вече съм се :girl_impossible: :girl_impossible:.Благодаря на всички!
Здравей.
била съм на сватба в Биляна на 13.10.2007г и за това ти пиша. Ресторантът не е никак лош като обзавеждане и обстановка. яденето беше много вкусно и доста прилични, даже бих казала обилни порции. проблем беше, че сватбата беше планирана за 12 часа на обяд, а персонала не знам защо се замота още 40 минути и се наложи ние гостите да чакаме във фоайето, което беше за доста по-малко души от това, което бяхме. просто са закъсняли с приготовленията. ама ако сватбата ти е през лятото няма проблем, защото има градина и ако възникне отново такъв проблем /надявам се не/ - може да се изчака в градината и не е проблем. иначе като цяло са добре - зависи какво искаш и как си представяш нещата. само да ти кажа и че ако сватбата ти е обедна - задължително след теб ще има и вечерна, което значи да се подготвиш към 5 и 30 персонала да те изгони. не знам дали е точно изгонване или културно поканване, ама на мен ми беше много неприятно като гост точна на върха на купона DJ ме "секна" и на един рок каза "Приятен ден" и това беше.
Поздрави
MayaB:
Здравейте, ние си резервирахме ресторант Панорама в парк-хотел Москвал Сега обаче си търсим DJ. Някой от вас има ли мнение за DJ-я, когото предлага управителят на ресторанта?
Birbochukova:
Благодаря mizelinaG и d_petrovska!
Да сватбата ми е ще е юли месец и ще е вечерна.Всъщност се оказа, че наша позната е управител ма ресторанта и за това са се насочили на там, но въпреки това съм попритеснена.Успокои ме mizelinaG.Благодаря!
Навигация
[0] Списък на темите