Ресторанти - 2 част

<< < (62/64) > >>

RRRR:
Благодаря ти още веднъж... :girl_wink:
Много си мила...имах нужда да чуя нещо от някой който е ходил...
Ще се обадя и ще отида още веднъж да го видя този ресторант:) Радвам се, че управителката е отворена за разговори,...още не съм се срещала с нея(защото била в чижбина), а разговарях с един господин...и той беше много мил:)))

RRRR:
А нещо за Биляна??? Колебая се между Биляна и Одаджийски :girl_impossible:

Модератор: Пишете само на кирилица!

no4ko24:
Цитат на: RRRR в май 16, 2008, 20:42:44

А нещо за Биляна??? Колебая се между Биляна и Одаджийски :girl_impossible:

За Биляна незнам - аз не съм ходила, но по-напред в темата има инфо  *THUMBS*

Арлина:
Цитат на: RRRR в май 16, 2008, 20:42:44

A nesto za restorant Biliana???? Kolebaq se mezdu Biliana i Odadzijski :girl_impossible:

Ходих и в двата когато ние търсихме. Биляна го задрасках от списъка още преди да излезем от там. Не знам дали съм писала по-назад в темата. Първо ми заявиха, че много рано отиваме и нямат тефтер, в който да си запишат - "Ама вие сега искате заради вас нов тефтер да отварям?" *crazy*, но и не могат да кажат кога да отидем, за да сме сигурни, че друг няма да запази датата. Правят по 2 сватби на ден, цитирам "И да не си мислите, че можете да правите и размествате каквото си искате. То лятото като почнат сватбите една след друга, една след друга и трябва някаква оргазницация". Повече от 5 часа не може - ако е дневна трябва да гласят за вечерната, ако е вечерна нямало да работят през ноща за да е готова за дневната. И часовете им бяха горе долу фиксирани. Тоест не може дневната сватба да започне в 14:00, трябва от 12:00, за да има време и за вечерна.

RRRR:
Благодаря ти мила:) а за Одаджийски какво ще кажеш?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница