Ресторанти - 2 част
micedj:
Хммм, от Ловен парк ме отказаха с изискването за ползване на градината да се добавят още някакви си 800 лв... ohmy *crazy*
Zahira:
И мен също, като тия 800лв. са за да няма други хора в градината, не може сватбата да ти е навън, евентуално подписването само.
Да се оплача и от "Лебед" - такива комерсиалисти не бях виждала. По телефона отношението им беше супер грубо и първото нещо с което започнаха разговора и го повтаряха през цялото време е че за да си запазя дата трябва да донеса 1000лв. капаро. То е ясно че трябва да се капарира, ама постоянно да ми се повтаря при условие, че питам за други неща.
RRRR:
Здравейте и от мен:)))) :) Много съм притеснена....предстои ми сватба през юли, но още се колебая за ресторанта...Ако някой скоро е бил в Одаджийски моля да ми напише нещичко...на мен като цяло ми хареса :), но не съм 100% сигурна все още
no4ko24:
Цитат на: RRRR в май 16, 2008, 09:27:20
Искам нещичко да чуя за Одаджийски....напишете мнение ако сте ходили.....
Здравей,
Аз бях в Одаджийски на 6ти май. Това ми беше единият вариант като ресторант (от свободните за моята дата, която се оказа много оборотна :(). Хареса ми ресторантът, управителката е много любезна - всичко ти обяснява съвсем откровено, много човешки - алкохол се внася без такса, кувертите са от около 35лв., изглеждат богати, вече не си спомням имаше ли включена дегустация. Искат капаро 500лв., за да запазят. Правят украса, но ресторантът е с доста орнаменти и не му е нужна много украса. Просторно е, светло е, има градинка от едната страна, от другата има не особено хубава гледка към строеж, който е до никъде. Вътре в залата има едни сепарета, които не могат да се местят, но иначе не са лоши. Ако сте около 100 човека ще имате достатъчно място.
Дават апартамент за младоженците. Не са много очаровани от продължаване на сватбата много след 5тия час - трябва да се уговорите допълнително затова. Не заради парите, ами не било удобно, сутринта имали закуски и т.н. Иначе правят само 1 сватба. В градинката май може да се прави изнесен ритуал.
Аз много се колебах между Одаджийски и Той и Тя - и двата са в Драгалевци. В крайна сметка сме в Той и Тя. Одаджийски е по-нависоко, а и това, че са против продължаването на сватбата... Иначе Одаджийски е хубав, по-принцески е. Има и други мнения във форума, разтърси се *THUMBS*
Това е от мен
no4ko24:
Цитат на: RRRR в май 16, 2008, 10:07:52
Благодаря ти no4ko:))) Прекрасен семеен живот ти пожелавам :girl_wink:
Но все пак ще очаквам да ми пише и някой който там е празнувал :)
Благодаря
@}->-- Моля
А имам и една приятелка, която е била там на сватба, много доволна, каза, че е било страхотно, и че младоженците много били доволни от организацията и от управителката. Да ти кажа според мен това им е плюс на тези семейни хотели и ресторанти - че си говориш директно с човека, който прибира парите - много повече може да се лавира. А не като при големите вериги - говориш с един мениджхър, завеждаш сектор Ресторанти е друг, а собственикът - трети и четвърти :)
Навигация
[0] Списък на темите