Ресторанти - 2 част
gilgamesh:
Мога ли да помоля, някой който вече е празнувал в ресторант Москва за мнение за ресторанта. Искам малко информация от човек, който вече е бил на тържество там или още по-добре се е женил там. Става дума за ресторант Москва на ул. Леге, а не за парк хотел Москва.
Много благодаря предварително.
rozovka:
gilgamesh, съвет не мога да дам, защото не съм била на тържество там, но съм била по други поводи и мисля, че това е един от най-хубавите ресторанти в София. Не е за много голяма сватба обаче.
gadamer4e:
Някой ходил ли е скоро в Централ Форум да каже кака са цените? Ние сме го резервирали преди 6-7 месеца и оттогава не сме се вясвал итам изобщо. Но трябва да отидем скоро и да не съм неприятно изненадана от много повишените цени, затова питам?
Биa':
Здравейте!Ние резервирахме ресторант вече "Бали" на ул.Николай Коперник,ресторанта е малък за 70 човека,ние ще сме точно толкова,но се притеснявам дали не избързахме с избора,не знам дали ще има място да се играе хоро много съм се паникьосала,някой има ли отзиви за ресторанта? @}->--
mimozka:
Здравейте!
Вчера се отбихме в Дипломатически клуб Глория Палас и исках да споделя впечатленията си от там!
В началото разглеждайки снимки и други сватби организирани там останах с впечатление, че имат голяма градина, в който може да се организира изнесен ритуал и т.н. Оказа се, че в момента от едната страна на басейна правят ремонт на единия тенис корт и едновремено с това ремонтират и самия басейн. Вярно, че е Май месец, но ми се стори малко странно. Второ, имаше бал и ресторанта беше зает. Портиера ни пусна най-спокойно да си влезем в комплекса, въпреки че му казахме, че искаме да ползваме ресторанта, а той дори не каза, че има тържество вътре! Надзърнахме в залата все пак, но ми се стори много тясно и дълго помещението. Изобщо не ми хареса. Попитах колко човека се събират вътре, но не получих точен отговор. Бях остана с впечатлени от рекламите в интернет, че капацитета е от 100=120 души!!! Това според мен е силно казано!!!. Много съм разочоравона :( :( :(. Така си бях намислила за там...
Някой може ли да сподели други мнения за този ресторат. Останах с впечатление, че е един от силно препоръчваните за гадинска сватба, но моите впечатления са, че там освен около басейна, друга зеленина няма ohmy. Поправете ме, ако греша!
Инъче разгледахме хотелската част. Къщичките които предлагат ми се струват доста добре обзаведени и чисти като за цената си. Нямаха свободни двийни стаи и апартаменти ,зада видим и там как е.
Обиколката ни вчера завърши в ресторант "На Върха". Изумена съм от градината им. Наистина страхотна голяма гради със страхотен изглед. Нещо невероятно, но до там... Ресторанта, който е закрит е доста мизерен и според мен не може дори и 50 човека да побере вътре. Стените бяха доста мръсни с една дума не ми се стори добре. За градинско парти бих казала, че мястото просто е вълшебно, като изключим че е доста далечко и пътя е малко разбит до там. Не мога да споделя мнения за храната и обслужването. Не можахме да изпробваме храната, тъй като имаше частно парти, а както казах вътре не ми се стори уютно.
Казаха ни че, ако икаме да резервираме цялата градина за нас, за да не влизат чужди хора повреме на сватбата в случай, че гостите ни са по малко от 100 човека заплащането е 5 000 лв, в което се включва и куверта. Т.е. излиза приблизително 50лв. на човек.
Надявам се съм била полезна на тези, които са се насочили към тези ресторанти.
Навигация
[0] Списък на темите