Ресторанти - 2 част

<< < (60/64) > >>

Zahira:
Аз да споделя вчерашните си впечатления. Отидохме за пръв път, тъй като сме в търсене на ресторант с градина или само на градина. Идеята беше да е нещо като градинско парти като подписването е на място с изнесен ритуал. Градината е много хубава, от едната страна се вижда Витоша и Копитото, а до нея цяла София на тепсия и за вечерна сватба би било много романтично. Като заведение не е нищо кой знае какво, но пък местоположението е много хубаво. Запазихме си конкретна дата, но още сме в чуденка. Казаха ни куверти между 40 и 50лв. O_O, което на мен лично ми се вижда малко множко, все пак и във Феста Барсело кувертите не са такива.  Но пък и няма къде другаде да намерим такава гледка и те явно на това разчитат. Иначе храната е вкусна, вчера дегустирахме.
Затова питах някой има ли конкретни впечатления, отношение на персонала, цени и т.н.
Притеснява ме и това, че вътре не е много широко и ако завали недай боже не знам къде ще се поберем, но да се надяваме, че юли няма да е толкова дъждовен.

vannny_84:
Здравейте всички.Пиша за първи път,но отдавна чета форума. :weddingday:Аз също тази година ще бъда булка и искам сватбата ми да бъде пиказна.За сега съм се спряла на няколко заведения, но фаворита ми е "Винпалас" с. Арбанаси.Ако някой знае нещо по подробно за сватбите там да пише.Благодаря!

nqma me:
Аз аранижирах миналата година сватба там и мога да ти кажа, че наистина е приказка---определно си залужава.

КатиНка:
Zahira, дали сте проверили хотел Триада? Там има ресторант с градина. Колега ще се жени там през лятото, те търсиха точно градина и избараха този вариант. Също и Биляна в ст.град и Лебед. Има и други ресторанти с градини, но са споменати в темата.

moiatasvatba:
ловен парк също е ок, дори защото е закътано е доста уютно и приятно!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница